Wednesday, November 24, 2010

Αννα Βισση - OK Magazine [24.11.2010]

fannatics gallery

7 comments:

Anonymous said...

Εδώ γράφει πως όλα τα τραγούδια είναι με Νίκο! Χαίρομαι! Πολύ! (Κι ανησυχώ... λίγο - αλλά αυτή είναι η γοητεία τους!)

Anonymous said...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ζήτησε από την καλεσμένη του Δέσποινβα Βανδή να τραγουδήσει, το "Δώδεκα"... Η τραγουδίστρια δεν του χάλασε το χατίρι και το ερμήνευσε με τον δικό της τρόπο, την μεγάλη επιτυχία της Βίσση....Φεύγοντας είπε στον Κωστόπουλο πως του έκανε την χάρη να τραγουδήσει κομμάτι της αγαπημένης του....

Read more: Η Βανδή τραγούδησε Βίσση.... news-piper.blogspot.com

Anonymous said...

TO BLUEBOX ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ VIRTUAL ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ''ΟΚ'' ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ NOMIZΩ ΠΡΕΠEI ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ''ΑΓΑΠΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ'' Ή ''ΕΙΣΑΙ'' ΣΕ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ VERSION.

Anonymous said...

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή, μετά απο την κουβέντα που έκαναν έφτασε η ώρα η Δέσποινα να τραγουδήσει. Ο Πέτρος Κωστόπουλος την προκάλεσε να τραγουδήσει ενα τραγούδι της Αννας Βίσση και εκείνη το "τόλμησε".

Παλαιότερα αν το έβλεπα αυτό θα έλεγα μαγκιά της, τώρα ομως κάνει μπαμ πως η Δέσποινα έχει ανάγκη να διαφημιστεί πιο πολυ απο ποτέ. Μια η αλλαγή της δισκογραφικής που δεν τους βγήκε τόσο καλά, μια το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται και δεν γεμίζει όπως παλιά, τι να κάνει το Δεσποινάκι "λάλησε" οχι μόνο Βίσση αλλα και Μπεζετάκου θα τραγουδήσει.

Anonymous said...

paidia poso xarika pou o kostopoulos tis xarise ta dwrakia nonites!!!xaxaxaxaxxaxa etsi na ta vazei stou ntemi thn trypa!!!![fysika kai sto marameno mouni ts!]opws goustara pou zithse na pei to dwdeka ths mias kai monadikhs star annas!!!!!

Anonymous said...

exo tin aisthisi oti tha moiazei polu me to ray of life tis madonna, gia na doume,
to cd isos argisei ligo,

Anonymous said...

Anna Vissi - Kravgi MIX LIVE "10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΥΓΗ "

http://www.youtube.com/watch?v=huosaXSRbJ4