Monday, April 26, 2010

Εντυπωσίασε η Βίσση - 7 Μερες TV magazine

Με τον καλύτερο τρόπο ανανέωσε τη σχέση της με τους θαυμαστές της στη Θεσσαλονίκη η μοναδική Aννα Βίσση αφού οι live εμφανίσεις της στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία.

Το fabulous show άρεσε, εντυπωσίασε, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως κάποιοι καλλιτέχνες όσος χρόνος και να περάσει, ξέρουν με ποιο τρόπο να είναι στην κορυφή. Την «Πύλη Αξιού» επέλεξε για να διασκεδάσει και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη παρέα με τον αγαπημένο της Γιάννη Μαρακάκη αλλά και τους γονείς της.

www.7merestv.gr

10 comments:

Anonymous said...

ΤΟ TOUR ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ !! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!

Anonymous said...

diladi den kanei katholou alles sinevlies stin Ellada [p.x.Hraklio]??

Anonymous said...

ego exo akousei oti tha erthei se kentro stin kupro kai sugkekrimena sto pavilion gia kapoies emfaniseis, mporei na erthei edo gia na parousiasei to fabulus kai to fabulus show den parousiazete pistevo se ena gipedo. tha deiksei stin poreia.

Anonymous said...

Stin foto afti ta xeili tis Annas para einai fouskomena.

Anonymous said...

Η Άννα πήγε σήμερα στην τελευταία παράσταση της Χαρούλας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Μπήκε στο δεύτερο περίπου τραγούδι και μόλις η Χαρούλα την είδε την χαιρέτησε με το χέρι.
Έπειτα, πριν πει μια ιστορία για την συνεργασία της με τη Γαλάνη είπε τα εξής:

"Έχω συνεργαστεί με τα πιο σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Ένα από αυτά είναι και η Άννα, που είναι εδώ απόψε"

Ο κόσμος πάγωσε γιατί δεν κατάλαβε για ποια Άννα μιλάει. Και αφού έγινε σούσουρο και ακουγόταν από παντού "ποια Άννα, ποια Άννα;" πρόσθεσε "η Βίσση. Ευχαριστώ Άννα!" και στην αίθουσα έγινε χαμός και από το χειροκρότημα φυσικά αλλά και από διάφορα ουρλιαχτά - τσιρίδες θαυμασμού κλπ. Mετά που είπε την ιστορία με τη Γαλάνη για τις μπουατ που τραγουδούσανε, έπεσε η εισαγωγή του τραγουδιού και αφού είχε πει κάτι για το πόσο ωραία και σημαντικά ήταν τα χρόνια εκείνα για το τραγούδι μέσα από τους εκπροσώπους του, είπε "ήταν και η Άννα μαζί μας εκείνη την εποχή, τα πρόλαβε τα χρόνια αυτά, τότε ξεκινούσε!!!"

Η Άννα ήταν πανέμορφη φυσικά, στο διάλειμμα πήγε τουαλέτα και όλες οι γυναίκες ορμήξαν να της πιάσουν κουβέντα.

ΠΗΓΗ:FANNATICS.GR

mahler76 said...

εγώ πάντως έμαθα πως οι αδερφές επάνω δεν κατάφεραν να το γεμίσουν το τσαρδί της.

mコミュ said...

素敵な出 会 いで愛を育む♪理想の人と楽しめる関係を築きませんか?mコミュでしか味わえない幸せを掴みましょう

スタービーチ said...

スタービーチで会える!?理想の異性をGETしよう☆素敵な出会いばかりだから求めている関係も作りやすい!!貴方が求めているのはどういった恋ですか?

モバゲー said...

モバゲーでついに出会いができる!?楽しめる出会い、求めていた出会いはココから始まる。素敵な出会いでまずは関係づくりwしていきましょう

gree said...

greeで素敵な時間を過ごしたい・・・そんな願望を叶えてくれるサイト誕生!!今までにないドキドキ感と興奮をこのグリーで楽しみましょう