Thursday, April 8, 2010

Αννα Βίσση στο Twitter! - Follow her

Στη νέα συνήθεια κυρίως των επωνύμων υπέκυψε πρόσφατα και η Άννα Βίσση, η οποία άνοιξε τον δικό της λογαριασμό στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια μάλιστα καλεί όλους τους φίλους και θαυμαστές της να την… ακολουθήσουν στο νέο της profile αφού ως νέα… δεν ξέρει ακόμη όλα τα κατατόπια και θέλει να αποκτήσει τους δικούς τις follow friends. Κάτι που δεν είναι και δύσκολο για την Άννα Βίσση άλλωστε...!!!



6 comments:

troktiko said...

Η Αννα Βίσση και όλη η οικογένεια της βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό του κυρίου Νέστωρα, του πατέρα της τραγουδίστριας. Πριν 3 μέρες η τραγουδίστρια έφυγε εσπευσμένα για την Κύπρο αφού ...
η κατάσταση της οικογενείας τους πάτερα της δεν είναι καλή. Για το λόγο αυτό η Αννα Βίσση ακύρωσε και την εμφάνιση της στα βραβεία Figaro Γυναίκες της χρονιάς.

Anonymous said...

Twitter is a free service that lets you keep in touch with people through the exchange of quick, frequent answers to one simple question: What's happening? Join today to start receiving AnnaVissiLive's tweets.

Anonymous said...

Παρόλο που απόψε το βράδυ θα πρέπει να βρίσκεται στο πόστο της στη Θεσσαλονίκη λόγω των εμφανίσεών της εκεί, η Άννα Βίσση μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές συνέχιζε να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της Νέστορα στην Κύπρο ο οποίος διανύει δύσκολες ώρες, λόγω προβλήματος υγείας. Η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή και γι’ αυτό και η τραγουδίστρια, έφυγε εσπευσμένα για την πατρίδα της, μόλις το έμαθε. Εδώ και τέσσερις μέρες, η Άννα δεν έχει φύγει από το πλευρό του αφού είναι η μεγάλη της αδυναμία. Όσο για το πώς θα ρυθμίσει το πρόγραμμά της, άγνωστο παραμένει ακόμα τι αποφάσεις έχει πάρει η ίδια η Άννα, περιμένοντας προφανώς εξελίξεις στην υγεία του αγαπημένου της πατέρα.

Anonymous said...

Από πότε έχουμε να φάμε χύμα παγωτό!
Τι κάνεις ρε συ Άννα Βισση και τα καταφέρνεις;

Anonymous said...

Εγώ πάλι απορώ με την παγωτατζού! Εμένα θα μου έτρεμαν τα χέρια, άσε που το πρώτο μισάωρο τουλάχιστον, αν δεν είχα λιποθυμίσει, θα ούρλιαζα! :p
Μπράβο της, άψογη επαγγελματίας!

mahler76 said...

εφώ δεν την ακολουθήσαμε στην σουβλακερί που άνοιξε στην Γλυφάδα θα την ακολουθήσουμε στο twitter? Πάτε καλά?