Thursday, April 22, 2010

Άννα Βίσση – Έτσι διατηρείται σε φόρμα – OK Magazine 21/04/2010



7 comments:

Anonymous said...

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΑΝΝΑ LIVE ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Anonymous said...

Η παλιά είναι αλλιώς αλλά δυστυχώς για τη Δήμητρα Ματσούκα η νέα είναι ωραία! Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία κατάφερε να εκνευρίσει άθελα της τη Δήμητρα Ματσούκα, αφού της έκλεψε μέσα από τα χέρια κινηματογραφικό ρόλο. Πριν από λίγες εβδομάδες η ηθοποιός αποδέχθηκε προφορικά πρόταση να πρωταγωνιστεί σε κινηματογραφική ταινία που θα γυριστεί το καλοκαίρι. Ναι μεν η Δήμητρα Ματσούκα συμφώνησε, αλλά τελικά το ρόλο έδωσαν στην Σοφία Καρβέλα. Στο πρόσωπο της Σοφίας είδαν την ιδανική πρωταγωνίστρια, η οποία θα υποδυθεί μια κοπέλα σε εφηβική ηλικία και φυσικά με μεγάλη χαρά η Σοφία δέχθηκε.
Πηγή: Λοιπόν

Anonymous said...

hahahahahahha

Anonymous said...

ΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΔΙΟΓΕΝΗ, ΜΥΚΟΝΟ, NYLON. META TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ-ΛΑΘΟΣ-ΤΟ ΑΓΑΠΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.

Ο ΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΝΝΑ:

-ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΑΩ. ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ.

-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ.

-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ. Η ΑΝΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.

-ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΦΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ FANATICS.

Anonymous said...

*Παιδιά εχθές ήμουν στην Πύλη Αξιού.. 3η φορά που βλέπω το Fabulous Show... Η Άννα καλύτερη από ποτέ και πιο φωνάρα από ποτέ.. Την παραδέχτηκαν ακόμη και οι πιο αυστηροί φαν.. Μπράβο της..*

Anonymous said...

gia Hraklio tipota kamena LIVE :)