Friday, April 30, 2010

Αννα Βισση : Νίκο Καρβέλα και Αννίτα Πάνια, Ο ΠΙΟ ΡΟΚ ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ





Ο πιο ροκ γάμος της χρονιάς έγινε χθες το βράδυ στο Politia Tennis Club στην Κηφισιά, ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια, με κουμπάρα την Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Δροσόπουλο. Με μισή ώρα καθυστέρηση από την προκαθορισμένη ώρα της πρόσκλησης, το ζεύγος κατέφθασε στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης και Αγίας Ειρήνης. Η Αννίτα Πάνια με κατακόκκινο κοντό φόρεμα του Παριζιανικου οίκου Lanvin και κόκκινες γόβες, ενώ ο Νίκος Καρβέλας με μαύρο σατέν κοστούμι και άσπρα αθλητικά παπούτσια! Η κουμπάρα Ρούλα Κορομηλά πιο λαμπερή από ποτέ, ντυμένη με μαύρο σακάκι, ριγέ παντελόνι και ψηλοτάκουνες γόβες. Ενώ η Άννα Βίσση μέσα από το δαντελωτό της κοντό φόρεμα, έδειχνε πολύ ευτυχισμένη, έχοντας στο πλευρό της την κόρη τους Σοφία.

Είδαμε την Άννα Βίσση, απλά Fabulus Με ένα μεταλιζέ καταπληκτικό πανωφόρι -γιατί παλτό δε το λες - ένα μαύρο στενό φόρεμα -τιράντα - που άφηνε ακάλυπτο τον ένα ώμο και είχε στη μέση μια διακριτική ζώνη αλυσίδα και ένα ζευγάρι ψηλές γόβες στο χρώμα του πάγου, δίπλα της είδαμε την Patricia Field ντυμένη στα κόκκινα, αλλά και τη Σοφία Καρβέλα -με πιο σκούρα τα μαλλιά της -που φορούμε ένα μαύρο φόρεμα σε πολύ απλή γραμμή.

Οι 350 καλεσμένοι είχαν γεμίσει ασφυκτικά τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας για να ευχηθούν στους νεόνυμφους. Ανάμεσα στου εκλεκτούς καλεσμένους, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την σύζυγο του Κιμ Κίλιαν, η Αγγελική Νικουλούκη, ο Κώστας Χαρδαβέλας ο Ηλίας Ψινάκης, η Ναταλία Γερμανού, ο Χρήστος Νέζος, η Φανή Χαλκιά, η Κρίστι Τσολακάκη, ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου, η Νένα Χρονοπούλου με τον Τάσο Μητρόπουλο, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, και πολλοί ακόμα αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς το ζευγαριού. Η μπομπονιέρα ήταν από λευκό τούλι.
kazantv.gr

Τέλος το ζευγάρι είχε προσλάβει δεκάδες ανθρώπους ασφαλείας που περιφρουρούσαν τον χώρο ώστε να κρατούν μακριά τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους παπαράτσι.


9 comments:

Anonymous said...

Στον αγαπησιάρικο αυτό γάμο, πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν στο ζευγάρι το «βίον ανθόσπαρτον».

Η Ναταλία Γερμανού, που εμφανίστηκε παρέα με το Θέμη Γεωργαντά, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν, ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Ζωή Λάσκαρη, η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος συνοδευόταν από τη Νάταλι Θάνου και τη Νίκη Βίσση.

Το παρών έδωσαν, επίσης, η Φανή Χαλκιά, η Χριστίνα Πολίτη με τον σύζυγό της, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, η Αγγελική Νικολούλη, ο Ηλίας Ψινάκης με τον νέο «προστατευόμενό» του, Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο Κώστας Χαρδαβέλας με τη γυναίκα του Μαρία, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ανδρέας Κουρής, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και οι νεόνυμφοι Διογένης Παπαθεοχάρης – Βαλεντίνα Δασκαλούδη, οι οποίοι έφτασαν με τον πατέρα του πρώτου, Γιάννη Παπαθεοχάρη.

Anonymous said...

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΣ... ;)

klv said...

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Anonymous said...

Είδαμε τον πολύ ωραίο χώρο του "Politia Tennis Club"...το εκκλησάκι, την αίθουσα υποδοχής, αλλά και την αίθουσα δεξιώσεων!
Είδαμε τη Ρούλα Κορομηλά τελείως διαφορετική από τη Ρούλα της Δευτέρας του "Greek Idol" ...Με τα - καρέ -μαλλιά της χτενισμένα ίσια, ένα ριγέ cigarette παντελόνι, ένα απλό μαύρο σακάκι και ένα ζευγάρι πανύψηλες, υπέροχες γόβες...Θυμηθείτε το!!! Την επόμενη εβδομάδα που θα τη δούμε στο γυαλί, δε θα πιστεύουμε στα μάτια μας...
Είδαμε την Άννα Βίσση, απλά Fabulus...


Με ένα μεταλιζέ καταπληκτικό πανωφόρι -γιατί παλτό δε το λες - ένα μαύρο στενό φόρεμα -τιράντα - που άφηνε ακάλυπτο τον ένα ώμο και είχε στη μέση μια διακριτική ζώνη αλυσίδα και ένα ζευγάρι ψηλές γόβες στο χρώμα του πάγου...δίπλα της είδαμε την Patricia Field ντυμένη στα κόκκινα, αλλά και τη Σοφία Καρβέλα -με πιο σκούρα τα μαλλιά της -που φορούμε ένα μαύρο φόρεμα σε πολύ απλή γραμμή.
Είδαμε τον Δημήτρη Κοντομηνά να φτάνει στην εκκλησία μόνος του.
Είδαμε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να κρατά από το χέρι τη μικρή του κόρη που ήταν ντυμένη σαν μπουμπουνιέρα. Ήταν βέβαια όλη η οικογένεια εκεί, μην ανησυχείτε...
Είδαμε τη Φανή Χαλκιά με ένα πολύ sexy μαύρο φόρεμα.
Είδαμε το Βασίλειο Κωστέτσο, που μοίραζε χαμόγελα αλλά και αγκαλιές με την Νάταλι Θάνου (ήθελες δεν ήθελες την έβλεπες) - που φορούσε ένα ροζ του κουφέτου ( φορεματάκι δε το λες, σαν στολή μπαλαρίνας ήταν) που έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον Λευτέρη Πανταζή...
Είδαμε τη νύφη που κρατούσε από το χέρι της τον μικρό Ανδρέα και έλαμπε μέσα στο κόκκινο μίνι φόρεμά της- με τονισμένο τον ένα ώμο και τον ένα γοφό...άντε κατάλαβε εσύ λατρεμένε αναγνώστη, τι εννοώ εγώ. Φαντάσου ένα φόρεμα με τιράντες και "έξτρα" ύφασμα στον ένα ώμο, όπως και στον ένα γοφό...Δε μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά, δε το έχω...Θα το δεις άλλωστε...Ήταν υπέροχη, άνετη, χαμογελαστή, όπως όλες οι νύφες, για να το καταλάβεις!
Είδαμε και τον "γαμπρό" ντυμένο με μαύρο σατέν κοστούμι και αθλητικά παπούτσια!
Ακούσαμε πολλές φορές τον μικρό Ανδρέα, να διακόπτει το μυστήριο πολλές, φωνάζοντας " Έλα παιδιά" - αγαπημένη ατάκα της μάμάς...
@ Είδαμε Ναταλία Γερανού να κάθεται με Χρήστο Νέζο και Θέμη Γιωργαντά...Δεν είδαμε όμως καθόλου, Γερμανού -Βίσση μαζί...Ούτε Γερμανού -Κορομηλά μαζί. Ίσως γιατί η Ναταλία, έφυγε νωρίς...
Είδαμε -και δυστυχώς ακούσαμε -Άντζελα Δημητρίου, που ήρθε μαζί με την κόρη της Όλγα και δύο νεαρούς κυρίους και έκατσε μαζί με τον Δημήτρη Κοντολάζο -που δεν τραγούδησε, γιατί έφυγε νωρίς λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης -και την γοητευτική σύζυγό του Καρολίνα.
Είδαμε Ηλία Ψινάκη -που είχε μαζί του τον Θεοχάρη Ιωαννίδη - να χορεύει ξέφρενα στη πίστα...
Ακούσαμε τον Γιάννη Φλωρινιώτη -που ανέβηκε στη "πίστα" χωρίς το μπαλέτο του -να τραγουδά το "Είσα φοβερή".
Είδαμε τη Ζωή Λάσκαρη, με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό, μαζί με την Μάρθα και τη Ζένια Μπονάτσου -μεγάλωσε η μικρή...Η Μάρθα ήταν από τις πιο κομψές παρουσίες της βραδιάς.
Είδαμε την Αννίτα να χορεύει αγκαλιά, πρώτα με τη Σοφία Καρβέλα και μετά με την Άννα Βίση.
Είδαμε Νένα Χρονοπούλου -κούκλα, με τα μαλλιά πιασμένα επάνω -και Τάσο Μητρόπουλο. Πολύ διακριτική η παρουσία τους.
Ακούσαμε τον μικρό Ανδρέα να παίζει καταπληκτικά, ντράμς...Το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά θα πέσει!
Είδαμε την Αννίτα, να κρατά συνεχώς στην αγκαλιά της το αγοράκι της.
@Ακούσαμε τον Νίκο Καρβέλα να απαγγέλλει έναν...διαφορετικό γαμήλιο όρκο!

Anonymous said...

Dodeka - Anna Vissi [gamos Karvela - Pania]


http://www.youtube.com/watch?v=xFSErJXSLXc

Anonymous said...

ex8es sthn pili axiou perasame teleia h anna htan akourasth mexri tis 6 to prwi..htan kai sofia kai h patrisia ex8es..8ea ta logia einai perita...

Anonymous said...

Plaka eixe to Taxi Girl! To evlepa me mia fili mou Vissikia ki apantisame panefkola se oles tis erwtiseis! Opote mas xrwstaei to MEGA 2000 Euros! :D

Anonymous said...

enoite i anna itan thea opos k i roula k gamo dld i anna min leme ot thelume episkisase k tn pania k oles!

Anonymous said...

Αξιολογα ατομα......ε....