Saturday, April 10, 2010

Άννα Βίσση - Πανόραμα 98,4 της Θεσσαλονίκης, συνέντευξη

Στο Πανόραμα 98,4 της Θεσσαλονίκης έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη η Άννα Βίσση και για άλλη μια φορά αναφέρθηκε σε όλα: Στον Νίκο Καρβέλα και το γάμο του με την Αννίτα Πάνια, στη Σοφία Καρβέλα και την λάθος απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική αφού, τελικά, διαπίστωσε ότι ήταν κάτι που δεν της άρεσε. Είπε, ακόμη, πως με τον Φοίβο είχε προσπαθήσει να συνεργαστεί και εξήγησε γιατί κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.


Για τη συνεργασία της με τον Φοίβο που δεν προχώρησε: «Ο Φοίβος πάντα αγαπούσε τον Νίκο και το έλεγε. Είναι ένας άνθρωπος με πολλές επιτυχίες. Είχαμε βρεθεί κάποια χρόνια πριν αλλά δεν προχώρησε η συνεργασία μας. Ένα κομμάτι είχαμε δοκιμάσει μαζί στο στούντιο το οποίο μετά είπε μια άλλη τραγουδίστρια. Δεν θα σου πω ποια. Ο Φοίβος τροφοδοτεί πολλές τραγουδίστριες».

Η Άννα εξηγεί γιατί προτιμά το Λος Άντζελες από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη: «Μου θυμίζει την Ελλάδα. Το Λονδίνο ήταν πάντα το αγαπημένο του Νίκου. Η Νέα Υόρκη μου δημιουργούσε ανασφάλεια. Το Λος Άντζελες είναι όμορφο με χαμηλά κτίρια και δεν σε πνίγει. Μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορώ να μείνω πουθενά ως Τοξότης που είμαι. Και η Βιένη μʼαρέσει και το Παρίσι. Τώρα ήμουν στο Βελιγράδι και γενικά, μου αρέσει η διαφορετικότητα των πόλεων και των χωρών».

Για τη σχέση του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια: «Με ενδιαφέρει να ʽναι ευτυχισμένοι και είναι. Ο ερχομός του παιδιού αυτού ήταν κάτι ευτυχέστατο και για εκείνους γιατί δημιούργησαν οικογένεια. Μʼαρέσει να βλέπω την Αννίτα μάνα. Είναι φοβερά ολοκληρωμένος άνθρωπος και ολοκληρωμένη γυναίκα. Με τσαμπουκά ατόφιο. Ήρθε ο Ανδρέας, το αδελφάκι της σοφίας».

Για τη Σοφία Καρβέλα: «Η Σοφία αγωνίστηκε γιʼ αυτό που σήμερα ονομάζει επάγγελμά της, το styling. Πέρασε από διάφορα πεδία που δεν την αντιπροσώπευαν. Δεν το πίστευε, δεν το αγαπούσε, δεν το είχε αυτό το πράγμα με την ηθοποιία. Ήμουν απλά στο πλευρό της για ό,τι χρειαζόταν. Δεν την ενθάρρυνα. Η τηλεόραση προέκυψε τυχαία και δεν είχε ιδιαίτερη εκτίμηση εκεί όσο στο θέατρο. Το μετάνιωσε και κατάλαβε ότι άλλο είναι το όνειρό της».

No comments: