Tuesday, April 13, 2010

Άννα Βίσση - συνέντευξη στο «Thema People»

Comeback στα τηλεοπτικά πράγματα ετοιμάζει η Άννα Βίσση από την επόμενη σεζόν. Η ελληνίδα star βρίσκεται σε επαφές με τον ALPHA για τη παρουσίαση ενός νέου concept δικής της ιδέας... "Με τη στενή μου συνεργάτιδα και σκηνοθέτιδα Christine Crokos ετοιμάζουμε κάτι για την τηλεόραση, για την επόμενη σεζόν αλλά ακόμη δεν μπορώ να μιλήσω γι'αυτό" medianiouz


Η Άννα Βίσση παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Thema People», όπου μίλησε, φυσικά, για τον Νίκο Καρβέλα, τις ερωτικές της επιλογές, ενώ ομολόγησε ότι αν ήταν δυνατόν θα ήθελε να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

«Δεν υπήρξε άνθρωπος εξίσου σημαντικός στη ζωή μου με τον Νίκο. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει» δήλωσε η Ελληνίδα σταρ για το διάσημο μουσικοσυνθέτη και τον τρόπο που εκείνος σημάδεψε τη ζωή της. Έπειτα από ένα διάστημα που οι δυο τους απομακρύνθηκαν, το οποίο η ίδια χαρακτηρίζει ως «άτυχη παγωμάρα», η Άννα Βίσση δεν μπορεί να κρύψει τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για το πρόσωπο του Νίκου. «Ακόμα και όταν μαλώσαμε, καλές σχέσεις είχαμε γιατί δεν ανταλλάξαμε πικρές κουβέντες, δηλαδή δεν πειράξαμε ποτέ ο ένας τον άλλον. Θα μπορούσαμε μέσα από συνεντεύξεις να λέμε διάφορα εγωιστικά. Δεν το κάναμε ποτέ γιατί αγαπιόμαστε!» συμπλήρωσε.

Η πορεία της στη δισκογραφία ταυτίζεται για την ίδια με τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος υπήρξε συνοδοιπόρος της και στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική της ζωή. «Ο Νίκος υπάρχει, έτσι και αλλιώς, σε όλα μου τα τραγούδια ως συνθέτης και ως στιχουργός. Συν του ότι εμφανίζεται στο σόου μου σε video, στα ντουέτα που έχουμε κάνει κατά καιρούς μαζί!» ανέφερε σχετικά.

Σε ένα σύντομο απολογισμό της ερωτικής της ζωής δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει για ορισμένες επιλογές της, καθώς τα λάθη της υπήρξαν εποικοδομητικά. «Δεν έχω δικαίωμα να μετανιώνω. Από τη στιγμή που ήμουν εκεί και έζησα ό,τι έζησα, συμμετείχα, αισθάνθηκα, βίωσα, αποκόμισα εμπειρίες έστω νομίζοντας πως έκανα το σωστό» αναφέρει και συνεχίζει: «Θέλω να λέω πως ακόμα και το λάθος ή το πικρό χρειάζεται στη ζωή μας». Θέλοντας να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος, η Άννα Βίσση δηλώνει ότι στόχος της είναι να διαφυλάξει περισσότερο την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. «Τώρα απʼ ό,τι ξέρετε είμαι μόνη! Έχω αποφασίσει πλέον να προσέχω περισσότερο τι συμβαίνει στα προσωπικά μου, γιατί τελικά με ενοχλεί όταν η ζωή μου γίνεται λεία των media».

Εκείνο που θα ήθελε αν της το επέτρεπαν οι συνθήκες είναι να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, καθώς στην παρούσα φάση της ζωής της αισθάνεται περισσότερο ώριμη για κάτι τέτοιο. «Ως άνθρωπος με την ωριμότητα και τη διάθεση που έχω, θα μπορούσα να αφιερώσω περισσότερο ποιοτικό χρόνο, ίσως, σε ένα παιδί και να το μεγαλώσω, ίσως, λέω πάλι, πιο σωστά».

Ποια είναι η έκπληξη που επιφυλάσσει στο τηλεοπτικό κοινό; «Με τη συνεργάτιδά μου και σκηνοθέτιδα Κριστίν Κρόκος, ετοιμάζουμε κάτι για την τηλεόραση για την επόμενη σεζόν. Επίσης, θα συμμετάσχω σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς της Μυρτώς Κοντοβά, «Μίλα μου Βρόμικα», αλλά δεν ξέρω ακόμα το ρόλο που θα υποδυθώ».

yupi.gr

5 comments:

Anonymous said...

exo periergi na do ti tileoptiko etimazi, an ke pira kapies plirofories idi lol

LA confidential....

:P

Kyriakos thesaloniki said...

pesta ola annoula, ti etimazis me tin christin tin epomeni season...

?????

your friend

Anonymous said...

Αχ Αννούλα...Δεν θα ήθελα να ξαναπειραματιστεί με την τηλεόραση.Αφού δεν της έκατσε τότε...Δεν είναι κακό να κάνεις μόνο αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά! Όχι άλλες αποτυχίες please ρε Άννα!

MASTER GOLD:) said...

nea anna pote? silver xathikaaaaaaaaaaaaaa+xathikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLD said...

ANNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA