Sunday, April 11, 2010

'Αννα Βίσση: με ενοχλεί όταν η ζωή μου γίνεται λεία των media

Παραδέχεται πως την ενοχλεί πλέον η ζωή της να γίνεται λεία των media. Δεν μετανιώνει για τις προσωπικές της επιλογές και σε μια σχέση θέλει τα πάντα και τίποτα. Αποκαλύπτει πως αν μπορούσε θα ήθελε να κάνει κι άλλο παιδί και πως....για την επόμενη σεζόν μας ετοιμάζει μια τηλεοπτική έκπληξη! "Ακόμα και τώρα σε αυτή τη φάση της ζωής μου, αν μπορούσα να κάνω παιδί, θα το ήθελα" λέει σε συνέντευξη της στο "Πρώτο Θέμα". Η Αννα Βίσση υποστηρίζει την κίνηση της Μενεγάκη να ανακοινώσει τον χωρισμό της, όπως είχε κάνει κι εκείνη στο παρελθόν. "Επρεπε να το πω για να κλείσει το κεφάλαιο. Οπως έκανε και η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγο της. Προτίμησαν να το δηλώσουν παρά η φήμη να αιωρείται και να φέρεται. Νομίζω οτι η διάθεση τους ήταν να τελειώσει, να μη γίνει θέμα. Εγώ το δήλωσα γιατί είχε γίνει μεγάλος ντόρος γύρω απ' τη σχέση μου. Τωρα απ΄ οτι ξέρετε είμαι μόνη! Εχω αποφασίσει να προσέχω περισσότερο το τι συμβαίνει στα προσωπικά μου, γιατί τελικά με ενοχλεί όταν η ζωή μου γίνεται λεία των media". Απο μια σχέση , όπως λέει η ίδια, θέλει τα πάντα και τίποτα. "Δεν με αρέσει η λέξη "ζητάω", αλλά θα επιθυμούσα να συμβαίνει μαγικά αυτή η απόλυτη χημεία που είναι ο ένας τα πάντα για τον άλλον, χωρίς να περιμένεις τίποτα στην ουσία". Τέλος, αποκαλύπτει πως εκτός απο την εμφάνιση της στην τηλεοπτική σειρά του Mega "Μίλα μου βρώμικα" ετοιμάζει μαζί με την συνεργάτιδα της και σκηνοθέτιδα Christine Crokos κάτι για την τηλεόραση, για την επόμενη σεζόν!

gossip-tv.gr

3 comments:

Anonymous said...

ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΑΝΝΑ ΣΤΗΝ TV ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΤΙΝ ΚΡΟΚΟΣ. ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ? ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ? ΘΕΑΤΡΙΚΟ Ή ΜΟΥΣΙΚΟ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ REALITY? ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ? ΜΟΥΣΙΚΗ? ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ,ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤV ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ COMEBACK ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SHOW ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ALPHA ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΒΙΣΣΗ-ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΒΙΣΣΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ,ΠΙΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΠΑΝΕΛΛΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝΑ ΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ABULOUS SOLD OUT ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟΘΡ-ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ (ΕΝΑ ΣΤΟ MADAME FIGARO ΚΥΠΡΟΥ-ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ) H ANNA ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΛΚΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΙ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ AGB ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΉ ΩΡΑ-ΜΕΡΑ KAI CONCEPT ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ !!!

Anonymous said...

Η Σοφία Καρβέλα έμαθε ότι ο Νίκος Καρβέλας θα ντυθεί και πάλι γαμπρός. Ποια ήταν η αντίδρασή της; Μα φυσικά δεν ήταν άλλη από το ...


αν του ζητήσει να είναι η κουμπάρα. Στον πιο ανατρεπτικό γάμο της χρονιάς της Πάνια και του Καρβέλα δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτε άλλο από μια ακόμη πιο ανατρεπτική κουμπάρα.

VISSI TWITTER said...

just woke from another crazy night of singing. The people were amazing last night ! thinking about a bike ride and a nice cappucino....