Thursday, April 7, 2011

Η Άννα Βίσση τραγουδάει για τον ΠΑΟ

Anna Vissi PAO from Anna Vissi Live on Vimeo.


Την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση - η οποία πάντα στηρίζει την ομάδα - σε μια εντυπωσιακή συναυλία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ.

Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης για τον HIV, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 31 Μαρτίου στα καταστήματα PUBLIC και PAO SHOP, στους κινηματογράφους ODEON και VILLAGE, καθώς και στο Internet μέσω του I-TICKET.GR. Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα € 15 στην αρένα, € 15 και € 50 στις κερκίδες - ανάλογα με το τμήμα του γηπέδου - και € 100 για το χώρο των VIP.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στην στήριξή του, στέλνοντας SMS με την λέξη "ΠΑΟ" στο 54242. Η χρέωση για κάθε μήνυμα είναι € 2,48 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

i-ticket.gr

8 comments:

Anonymous said...

Bravo re Anna! Gia panta Panatha!!!

Anonymous said...

Paidia, an an an thelete, valte ws eidisi to cd tou Karvela pou anamenetai. To vrika sto parakatw link. An vreite kati allo, ok!

http://www.music.net.cy/easyconsole.cfm/page/read/n_id/7367

Anonymous said...

xerume tipota neotero sxetika me to clip de 8a iparksi allo?

Anonymous said...

Σήμερα το Βήμα έχει το cd του Γιώργου Νταλάρα "Στα ψηλά τα παραθύρια", όπου συμμετέχει και η Αννούλα! Μόλις το πήρα για συλλεκτικούς, και όχι μόνο, λόγους!

Anonymous said...

Το λινκ της προπώλησης
http://www.i-ticket.gr/main/scheduled.jsp?eventid=3592&multiid=10163

έχει και κάτοψη του σταδίου

Anonymous said...

Anna Vissi 15/4/11 στο κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ
http://www.youtube.com/watch?v=u-PquK6Qy5k

Anonymous said...

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση - η οποία πάντα στηρίζει την ομάδα - σε μια εντυπωσιακή συναυλία,..... υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 κι η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. Μέγας χορηγός της συναυλίας είναι η HTC, η οποία διευρύνει συνεχώς τα όρια της καινοτομίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό
Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS,“Ενημέρωση, Προφύλαξη Εξέταση, Το δικό μας μότο Ζωής”, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 31 Μαρτίου στα καταστήματα PUBLIC και PAO SHOP, στους
κινηματογράφους ODEON και VILLAGE, στο Γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 10), στα Γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟ (Λάμπρου Κατσώνη 3) καθώς και στο Internet μέσω του I-TICKET.GR. Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα € 15 στην αρένα, € 15 και € 50 στις κερκίδες - ανάλογα με το τμήμα του γηπέδου - και € 100 για το χώρο των VIP. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στην στήριξή του, στέλνοντας SMS με την λέξη “ΠΑΟ” στο 54242. Η χρέωση για κάθε μήνυμα είναι € 2,48 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=smoXabcT87A&feature=player_embedded