Thursday, April 7, 2011

Μαζί «Ζοτς» και Βίσση

Την Τρίτη 12 Απριλίου, η Άννα Βίσση και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα συναντηθούν στο Zafolia Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89), στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου που θα δοθεί λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία υπέρ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Στη συναυλία, οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση - η οποία πάντα στηρίζει την ομάδα - υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία πολλών παικτών του ΠΑΟ...

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 κι η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. Μέγας χορηγός της συναυλίας είναι η HTC, η οποία διευρύνει συνεχώς τα όρια της καινοτομίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS, “Ενημέρωση, Προφύλαξη Εξέταση, Το δικό μας μότο Ζωής”, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.

***Η ώρα της Συνέντευξης Τύπου θα γνωστοποιηθεί με 2ο Δελτίο Τύπου την Δευτέρα.

2 comments:

Anonymous said...

Nisafi me to malaka ton Kwstopoulo! Paei ti sizitisi me to Samara sto na milisei gia to gayliki tou, les kai einai kati pou to kryvei o idios o Tryfwnas kai tou to ekmaievei o daimonios dimosiokafros.

To eidame to ergo otan eixe to Sergoulopoulo. Poulise, sizitithike, opote sou leei den to epanalamvanw?

O Tryfwnas einai paneksypnos, afthentikos kai akompleksaristos se antithesi me ton polla vary, rich and famous malaka Kwstopoulo... Oust!

Anonymous said...

Ο Τρύφωνας Σαμαράς άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου και μας ξενάγησε στο σπίτι του. Ο hair stylist έκανε πρόβες για το χορευτικό της Κυριακής και ετοίμασε μια ομελέτα για τον Γιάννη Λάτσιο, που τον έχει πάρει από φόβο. Ο Τρύφωνας δήλωσε πως αν δεν του βάλει 7 αυτή την Κυριακή, θα αυτοκτονήσει σαν τον ταύρο στο Paso Doble. Αν δει βέβαια ο διευτυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ότι ο Τρύφωνας παρακολουθούσε το «Πρωινό mou» και όχι το δικό τους πρωινό πρόγραμμα, τυχερός θα είναι αν του βάλει και 5!