Monday, April 18, 2011

Ά. Βίσση: Για ποτό με Πάνια - Καρβέλα

Ένας πανικός επικράτησε προχθές το βραδύ στην τελευταία εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη για την φετινή σεζόν. Το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι αλλά σίγουρα την βραδιά έκλεψε η Άννα Βίσση. Κι όπως ήταν φυσικό η Άννα ανέβηκε στην σκηνή, τραγούδησε με τον Θοδωρή αλλά το πιο ζουμερό ήταν το φιλί της Βίσση που τράβηξε όλα τα βλέμματα των θαμώνων. Κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα και ανάμεσα σε αυτά, φυσικά και της συζύγου του, Σίσσυς Χρηστίδου, που δεν θα μπορούσε να λείπει από το φινάλε. Πως αντέδρασε βλέποντας την Άννα Βίσση να φιλά τον σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη; Τους τράβηξε φωτογραφία, απαθανατίζοντας έτσι αυτή τη σκηνή που πολλοί θαύμασαν!



Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μία μέρα μετά τη συναυλία της στο Ο.Α.Κ.Α., η Άννα Βίσση επέλεξε να διασκεδάσει σε γνωστό μαγαζί στην Πειραιώς, στην τελευταία βραδιά των εμφανίσεων των Onirama, του Μύρωνα Στρατή, της Shaya και του Mark Angelo.

Η Ελληνίδα σταρ έφθασε στον χώρο με την Κριστίν Κρόκος, τον Νίκο Καρβέλα, την Αννίτα Πάνια και φιλικά της πρόσωπα γύρω στις 02:15 τα ξημερώματα και κατευθύνθηκε στο υπόγειο πάρκινγκ. Μπήκαν στο μαγαζί από τα καμαρίνια, ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί από τους φωτογράφους που περίμεναν στην είσοδο, όμως, τελικά, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια επέστρεψαν στο αυτοκίνητό τους λίγα λεπτά αργότερα και αποχώρησαν. Αντιθέτως, η Άννα συνέχισε να διασκεδάζει μαζί με την αδελφή της, Νίκη, την ανιψιά της, Βέρα Μπούφη, τη Μυρτώ Κοντοβά, την Κριστίν Κρόκος και τη Μαρία Κωνσταντάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Θοδωρής Μαραντίνης την κάλεσε στη σκηνή και εκείνη δεν αρνήθηκε και ανέβηκε, για να τραγουδήσει κομμάτια όπως «Στην Πυρά», «Όσο Έχω Φωνή» και «Εσώρουχα», με τον κόσμο να ζητωκραυγάζει από κάτω. Αργότερα, στη σκηνή εμφανίστηκε η Shaya, και όταν πλησίασε την Άννα, η δεύτερη άρχισε να την πειράζει, μην κρύβοντας τη συμπάθειά της για την 28χρονη τραγουδίστρια, αλλά και την οικειότητα που υπάρχει ανάμεσά τους.

Όταν η Shaya και ο Mark Angelo κατέβηκαν από το stage, η Άννα Βίσση αποχώρησε, ενώ στο τραπέζι της παρέμειναν κάποια άτομα από την παρέα της.

zougla.gr

No comments: