Saturday, April 16, 2011

Συναυλία της Βίσση στο ΟΑΚΑ









Τον καλύτερο εαυτό της έδωσε χθες βράδυ η Άννα Βίσση στη συναυλία, που έδωσε στο Κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Τη βραδιά άνοιξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τον Παναθηναϊκό.
Η συναυλία ξεκίνησε με τη Βέρα Μπούφη, ακολούθησε ο Γιώργος Σαμπάνης και όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η Άννα Βίσση ο κόσμος την υποδέχτηκε φωνάζοντας συνθήματα!

Η Άννα για περισσότερο από δύο ώρες ερμήνευσε τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο " Αγάπη είναι εσύ" και όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της.

Λίγο πριν το τέλος του show έγινε η απονομή του τίτλου στις βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού από τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιάννη Στουραΐτη και αμέσως μετά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς κάλεσε στη σκηνή το Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού, Djibril Cissé, ο οποίος δήλωσε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η στήριξή σας είναι σημαντική. Συνεχίστε έτσι, σας χρειαζόμαστε! "

Η συναυλία έκλεισε με την Άννα Βίσση να ερμηνεύει μοναδικά το "Θιβέτ", το "Δε θέλω να ξέρεις" και το "Γκάζι ", ενώ οι fannatics, που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή τους στην Άννα με την παρουσία τους, την αποθέωναν με φωνές και χειροκροτήματα!

Στο Κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. βρέθηκαν οι: Νίκος Καρβέλας & Αννίτα Πάνια, Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Αφρουδάκης,Γιώργος Καραγκούνης , Λάμπρος Χούτος, Ηλίας Πανταζόπουλος, κ.α.

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος κατά την είσοδό του στο γήπεδο δήλωσε: " Είναι μια μεγάλη βραδιά του αθλητισμού και της μουσικής. Η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος ενώνουν τις δυνάμεις τους. Θέλω να αφιερώσω στην αγαπημένη μου ομάδα το τραγούδι "Είσαι" της Άννας". fannatics.gr




Από αυτή τη συναυλία έφυγαν όλοι κερδισμένοι, με ωραίες αναμνήσεις…


Πιο κερδισμένος από όλους έφυγε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας ένα «φιλί της ζωής», μια τονωτική ένεση, αντίδοτο στα οικονομικά προβλήματα που τρώνε λίγο λίγο τη σάρκα της βάσης ολόκληρου του Παναθηναϊκού.

Η αιμοδοσία στον «άρρωστο» στέφθηκε με επιτυχία και στιγματίστηκε από άκρατο πάθος και ενθουσιασμό. Ο ιερός σκοπός της εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το «παρών» έδωσαν πάνω από 6.000 φίλαθλοι, αρκετοί αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου, αλλά και διοικητικά στελέχη της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Από τους Γιώργο Αφρουδάκη, Γιώργο Καραγκούνη και Τζιμπρίλ Σισέ μέχρι τον προεδρεύων αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα που προμήνησε την διεξαγωγή παρόμοιων ενεργειών και στο άμεσο μέλλον. Τιμούμενη της βραδιάς ήταν και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού» στην οποία έγινε και η απονομή του φετινού πρωταθλήματος γνωρίζοντας την αποθέωση, όπως και όλοι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Η Άννα Βίσση, Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Γιώργος Καραγκούνης, η Ελευθερία Χατζηνίκου…

Ο Γάλλος σταρ του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας: «Η στήριξή σας είναι σημαντική. Συνεχίστε έτσι, σας χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του στο κλείσιμο μιας σπουδαίας βραδιάς για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό...

Ο Σισέ ανέβηκε στην σκηνή, ύστερα από προτροπή της Βίσση και παρά το στενό... μαρκάρισμα της γνωστής τραγουδίστριας απέφυγε να απαντήσει αν θα φόραει και του χρόνου τα πράσινα και απλώς χάρισε ένα χαμόγελο στον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα δοθεί για την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS που διοργανώνεται από το κέντρο PRAKSIS και το κέντρο ζωής.

onsports.gr

4 comments:

Anonymous said...

Diavasa pws den pige kala i synavlia. Den eixe poly kosmo... Isxyei?

Anonymous said...

i sinavlia ixe 6000 kosmo ke ta video miloun apo mona tous

apo afto to event o erasitexnis pao evagale 300,000 euro

Anonymous said...

Itan mia apistefti vradia....Mia Anna kaliteri apo pote ...ego gia tin Anna mas piga,xestika gia ton PAO.

Anonymous said...

Καλα μπορει να περασατε, αλλα ο σκοπος δεν πετυχε. Παταγωδης αποτυχια εισπρακτικα. Δε λεω πως φταιει η Αννα φυσικα. Οι οπαδοι του παναθηναϊκου κοιμουνται και αδιαφορουν...