Tuesday, April 26, 2011

Άννας Βίσση : Αφιξη στην Κύπρο - unplugged συναυλία


Στην Κύπρο βρίσκεται από το μεσημέρι η Άννα Βίσση, αφού αύριο στις 9 το βράδυ θα δώσει μία μοναδική unplugged συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ανοικοδόμηση του Ορφανοτροφείου «Μακάριος» στην Κένυα στηρίζοντας έτσι το έργο του Ιδρύματος «Σοφία για τα παιδιά».

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε η Άννα Βίσση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 14:30 και στην αίθουσα αφίξεων την περίμεναν η Μαρίνα Σιακόλα του "Sophia Foundation" και πολλοί δημοσιογράφοι...


Αφού η Άννα μίλησε στους δημοσιογράφους και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο, που θα τη μετέφερε, είδε δεκάδες θαυμαστές της, οι οποίοι την περίμεναν για να τη δουν από κοντά! Εκείνη ενθουσιασμένη φώναξε "Γεια σας φίλοι μου!" και αμέσως τους πλησίασε, τους αγκάλιασε, τους φίλησε, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους είπε για την ξεχωριστή συναυλία, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αύριο η οποία, όπως τους αποκάλυψε η ίδια, θα ηχογραφηθεί!

Η Άννα και η συνεργάτες της επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα, που τους περίμεναν με προορισμό το σπίτι της για να δει τη μητέρα της, ενώ αμέσως μετά θα έκανε πρόβες για την αυριανή της εμφάνιση!

Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του fannatics.gr από την άφιξη της Άννας στην Κύπρο! fannatics Gallery

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από την άφιξη της Άννας Βίσση στην Κύπρο! - fannatics.gr - Anna Vissi Official Fan Club

2 comments:

Anonymous said...

Η άφιξη της Άννας Βίσση στην Κύπρο 26/4/2011

http://www.youtube.com/watch?v=xgYCMN2yvo8

Anonymous said...

Ρε παιδιά, επειδή το έχω παρατηρήσει καιρό τώρα και παρότι αγαπώ πολύ την Άννα, μερικές φορές σπάζομαι με κάποιες της κινήσεις: Ψευδίζει λίγο ή μου φαίνεται? όχι ακριβώς ψεύδισμα αλλά λέξεις όπως π.χ "αρρωστήσει" δεν τις λέει καθαρά.Τί να φταίει? Και λέω σπάζομαι γιατί ελπίζω να μην είναι απο καμμιά επεμβασούλα στα χείλη που έγινε αυτό.