Friday, April 8, 2011

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ LIVE ΣΤΟΝ 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM!!!

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ συνεχίζει τις αποκλειστικότητες και σας φέρνει ακόμα πιο κοντά στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής!

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 8 το απόγευμα, η Άννα Βίσση θα βρίσκεται ζωντανά στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης προσκεκλημένη του Θέμη Γεωργαντά σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη!

Η απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια, δυο μόλις ημέρες πριν την μεγάλη της συναυλία στο ΟΑΚΑ, θα βρίσκεται στο studio του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm για δυο ολόκληρες ώρες παρουσιάζοντας το νέο της άλμπουμ «Αγάπη είναι εσύ», ένα άλμπουμ που σηματοδοτεί την πιο εκρηκτική συνάντηση της χρονιάς, από το δίδυμο Βίσση - Καρβέλας που έγραψε την δική του μοναδική ιστορία με τραγούδια που έχουν μείνει κλασικά για πάνω από 25 χρόνια.

Επίσης η Άννα Βίσση για πρώτη φορά συμμετέχει σε ένα μοναδικό αφιερωματικό Request Show, όπου το ακροατήριο της Αθήνας θα έχει την δυνατότητα να αποστείλει κατά την διάρκεια μιας ολόκληρης εβδομάδας τις ερωτήσεις του και η αγαπημένη τους καλλιτέχνη να απαντήσει live σε όλα τα requests.

Παρέα με τον Θέμη Γεωργαντά επιλέγουν την καλύτερη ελληνική μουσική στο ραδιόφωνο που «παίζει»... ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

2 comments:

Anonymous said...

lene gia teli aprili oti 8a vgi to de 8a iparksi allo

Anonymous said...

episis akougete oti sto mad 2011 sta vravia i vissi 8a pi to agapi ine esi ke to de 8a iparki allo