Monday, April 4, 2011

Άννα Βίσση : ζήτησε από το Γιώργο Παπαδόπουλο να της γράψει τραγούδι.

Η Άννα Βίσση κατά την τελευταία της εμφάνιση στο "Pavillion" της Λευκωσίας ζήτησε on stage από το Γιώργο Παπαδόπουλο να της γράψει ένα τραγούδι δίνοντάς του ένα χρόνο διορία. Εκείνος ενθουσιασμένος με την πρόταση της Άννας, της απάντησε: "Θα το έχεις αύριο το πρωί!".

Στο τέλος του προγράμματός της, η Άννα αποκάλυψε στους Κύπριους θαυμαστές της ότι το καλοκαίρι θα κάνει συναυλίες και ένας από τους σταθμούς της θα είναι η Κύπρος!

fannatics.gr

27 comments:

Anonymous said...

Makari na ginei opws me to Apagorevmeno Summer Tour! Eixame perasei t e l e i a !

Anonymous said...

15.000 atoma tha ine afti i sinavlia :P exi polli doulia i crokos afou tha vri tin efkeria na doulpsitoso gia na etimasi iliko gia to rockumentary, oso ke gia tin etimasia pou exi na kani gia tis sinvlies tis annas tou kalokeriou.

video clip coming soon...

Anonymous said...

Μεγάλο λάθος αυτό το rocumentary.Ελπίζω να μην το βγάλει.Ας το βάλει σε κάποιο cd.όχι στην τηλεόραση.Πρέπει η Άννα επειγόντως να επιστρέψει σε πιο "clean look".Το 1994 ήταν πολύ πιο όμορφη με καστανά ίσια μαλλιά και χωρίς ξεσκισμένες μπλούζες.Αννα γύρνα ξανά!!!

Anonymous said...

Re seis, kserei kaneis poia einai afth h "gnwsth tragoudistria" pou empleketai stin ypothesi me tous ekviasmous?

Anonymous said...

den ine i anna :P


laiki tragoudistria ine

Anonymous said...

travikste lipon kapou tin kokini grami ... min leme asxeta

Anonymous said...

h atzela dimitriou einai auth me tou ekviasmous

Anonymous said...

Dimitriou....kai apeilouse ton Norai, ton prwhn ths epeidh ths xrwstouse 500.000

Anonymous said...

Den eipa pws einai h Anna! Apla me efage h periergeia! Ante re seis????? H kokkinh grammh, e? Pwwwww Koufathika kata 95%! :p

Anonymous said...

Aφού γράφτηκε ποια είναι.Αν μπείτε στο site του Τριανταφυλλόπουλου θα τη βρείτε.Αν και μου είναι συμπαθής.Δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι με κακό σκοπό, απλά με αφέλεια.Τελοσπάντων.Εγώ θα 'θελα πολύ να ακούσω από την Άννα νέο album σε ύφος "ΕΙΜΑΙ".Πιστεύω ότι μακράν ήταν το καλύτερο album της.Νοσταλγώ την παλιά Άννα.Ήταν πιο ήρεμη, πιο γλυκιά, πιο ερωτική.Σε ικετεύω Άννα μου, γίνε καστανή και πιο "classic"! Εστω για ένα χρόνο να σε χαρούμε όπως παλιά...Please...!!!!

Anonymous said...

Σκάνδαλο στην ελληνική μουσική σκηνή
μετά την εμπλοκή της Άντζελας Δημητρίου στην λίστα με τους θύτες για μαφιόζικους εκβιασμούς με σκοπό την συλλογή χρημάτων. Σύγκεκριμένα σύμφωνα με το zougla.gr η λαϊκή τραγουδίστρια κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απάτη κι εκβίαση, καθώς ζητούσε τη διαμεσολάβηση μπράβου προκειμένου να επιλύσει τις οικονομικές διαφορές της με επιχειρηματία.. Το όνομά της όπως βλέπετε συμπεριλαμβάνεται στην μεγάλη λίστα ονομάτων την οποία και έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Read more: http://aplomenos.blogspot.com/2011/04/blog-post.html#ixzz1IcPjrtaj

Anonymous said...

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση - η οποία πάντα στηρίζει την ομάδα - σε μια εντυπωσιακή συναυλία,..... υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 κι η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. Μέγας χορηγός της συναυλίας είναι η HTC, η οποία διευρύνει συνεχώς τα όρια της καινοτομίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό
Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS,“Ενημέρωση, Προφύλαξη Εξέταση, Το δικό μας μότο Ζωής”, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 31 Μαρτίου στα καταστήματα PUBLIC και PAO SHOP, στους
κινηματογράφους ODEON και VILLAGE, στο Γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 10), στα Γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟ (Λάμπρου Κατσώνη 3) καθώς και στο Internet μέσω του I-TICKET.GR. Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα € 15 στην αρένα, € 15 και € 50 στις κερκίδες - ανάλογα με το τμήμα του γηπέδου - και € 100 για το χώρο των VIP. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στην στήριξή του, στέλνοντας SMS με την λέξη “ΠΑΟ” στο 54242. Η χρέωση για κάθε μήνυμα είναι € 2,48 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Leopold said...

Κι εμένα το "Είμαι" είναι το αγαπημένο μου! Και συμφωνώ απόλυτα με το να γίνει καστανή, έστω για ένα χρόνο. Μακάρι να μας ακούσει...

Anonymous said...

ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ CROCOS ΑΜΑΝ ΠΙΑ ...ΧΑΛΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΣ ΚΤΛ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΟ ΝΑΥΛΟΝ ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Anonymous said...

8a ine san to apagorevmeno tour?
ftanoun pia ta padelonia..bouxtisame fetos sto arena..as 8imi8oume ligo ta palia : - )

Anonymous said...

milo gia ti sinavlia sto oaka

Anonymous said...

Kala, oti exei na deiksei, exei! Kai den einai kathe studio hxografisi idia! Kamia sxesi! Proswpika tha ithela na dw studio apo disko "Fwtia", "Eimai", "Re", Klima tropiko" klp. Sigoura kathena egine me entelws diaforetiko klima ki atmosfaira! Apla me anhsyxei o Alpha pou einai ftiniariko kanali kai ligo xydaio. Ena dyo epeisodia, ok! Alla i diarkeia, einai kindynos...

Anonymous said...

Ποιο κλίμα τροπικό βρε παιδιά. Απο τα τελευταία τρία χρόνια ειναι το υλικό που έχουν και θα δείξουν. Ηχογραφησεις του ''Αγάπη είναι εσύ'', παρασκήνια απο Αρένα και παρασκήνια απο την περίοδο του ''Απαγορευμένου'' που νομίζω είναι και το πιο ενδιαφέρον μιας και τότε είδαμε μια αλλη Άννα που δυστυχώς φέτος ξαναγύρισε σε nylon εποχές.

Εγώ αυτ'ο που θα ήθελα είναι να μην βγει καθόλου στην tv και η Αννα να συνεχίσει χωρίς πολλές ''καρβελιές'' απο εδώ και πέρα. Αλλα δεν το βλέπω οπότε μην μοιζεριάζω κ τζάμπα,ας κάνει οτι γουστάρει.

Anonymous said...

xeroume pote vgenei to clip de 8a yparxei allo??

Anonymous said...

09.04 Η Άννα Βίσση Live στο Ηράκλειο της Κρήτης

Aυτό το Σάββατο 9 Απριλίου η Άννα Βίσση για μία και μοναδική συναυλία στο Ηράκλειο Κρήτης, στις Αναδρομές Live. Εισιτήρια προπωλούνται στο TALOS PLAZA (τηλέφωνο κρατήσεων 2810- 234074 και 2810- 753038.)

Asxetos said...

Εγώ πιστεύω ότι η Άννα είναι φουλ καψούρα με Καρβέλα, αλλά δεν πρόκεται να το πει φυσικά.Γι'αυτό και τραγουδάει ό,τι κι αν της δώσει.Οι κακοί συμβουλάτορες και αυλικοί που έχει την οδηγούν πάντως σε λάθος δρόμους.Θυμαμαι μετά τους Δαίμονες είχε δηλώσει πως δεν θα 'θελε να ξανατραγουδήσει σε μεγάλη πίστα με μπουζούκια κλπ.(Αν και η παράσταση στο ZOOM με το "Λάμπω" ήταν πολύ ξεχωριστή και ωραία)Και από τότε σχεδόν κάθε χρόνο σε μπουζούκια είναι!Είναι κρίμα που αφήνει και περνάνε τα χρόνια χωρίς να αξιοποιεί την ταλεντάρα της.Δεν θέλω να τραγουδήσει ούτε στυλ Αλεξίου, ούτε Πρωτοψάλτη, ούτε τέτοια.Θέλω την παλιά καλή Άννα.Τότε που ανυπομονούσαμε να βγει ο καινούριος δίσκος να τρέξουμε στα δισκοπωλεία να τον πάρουμε και όχι με το επόμενο "TV ZAΠΙΝΓΚ" ή τη "REAL NEWS" σε μία άθλια συσκευασία.Τότε που τα τραγούδια δεν θύμιζαν το ένα το άλλο.Τότε που η Άννα τραγουδούσε και δεν φώναζε κάτω από δεκάδες εφφε και computers.Γιατί χάθηκε αυτή η νοσταλγία ρε Άννα? Γιατί χάθηκε η απλότητα και η αθωότητά σου? Παλιότερα η Άννα είχε την απόλυτη ερωτική φωνή.Τώρα έχει την απόλυτη σεξουαλική φωνή. Αυτή είναι η διαφορά.Να τα χ.... και τα στήθια, και τις σιλικόνες, και τα bottox, και τα ξεσκισμένα ρούχα, και τις trans,και τις Patricιες και όλα αυτά τα σκ....! Και να μην ακούσω τροπάρια του "αυτά θέλει η εποχή", "αυτά είναι της μόδας", γιατί αν η Άννα δεν έχει τη δύναμη να προτείνει νέα πράγματα, νέες μόδες, νέα μουσική, τότε δεν την έχει κανείς.Και δεν απαιτώ κάτι νέο.Απλά κάτι από τα παλιά...

Anonymous said...

To video clip ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟ θα βγει την ακριβώς επόμενη μέρα απ' το leap of faith. Δηλαδή...

Anonymous said...

file asxete... apla i epoxes allazoun ke kathe kalitexnis prepi na proxora mprosta ke oxi ne zi me to parelthon...

Anonymous said...

O filos Asxetos exei apolyto dikio. An i Anna den apomakrynthei apo tin savoura me tin opoia einai peritrigyrismeni den prokeitai na kanei kati to kalo.

Anonymous said...

Exeis kai den exeis dikio "Asxete". An theleis Anna apo ta palia, akou Anna apo ta palia. Kathe kallitexnis prepei na ekselissetai kai na ananewnetai, eite mas aresei eite oxi. MEsa sto teleftaio cd, yparxoun ki wraia kommatia kai pou den pane me to revma tis epoxhs. Kai gi afto kai den akoustikan. Akoume to de tha yparksei allo, kai to Agapi einai esy. Ante kai tin Proteraiotita. Ta ypoloipa pou aresoun stous fans, den akoustikan sxedon katholou. Den einai juke box h Vissi na kanei o,ti theloume o kathenas apo mas. Yparxoun toooses diaforetikes gnwmes. De ginetai na eimaste oloi kai panta ikanopoiimenoi. Simasia exei oti einai edw ki oti panta etimazei kati alliwtiko. Oso gia efimerides kai ftines siskevasies... Ekei tin katantise timousiki i peirateia kai i xydaiotita tis epoxhs kai de ftaiei h Anna gi afto.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 1:09 ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ? ΤΟ ΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙ Η Η ΟΑΣΗ ΟΛΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΑΣ .Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ..... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο Π.....Σ ΑΥΤΗ ΤΟ ΔΕΝΕΙ ΚΟΜΠΟ

Anonymous said...

Einai ola ypokeimenika! Emena mou aresan para poly ta 2 sigkekrimena pou anafereis (to san to nto kai to si kai i oash). TEsp.. Perimenoume!