Friday, April 1, 2011

Άννα Βίσση, Κύπρος - Πανικός στο Pavilion.

Χθες βράδυ έκανε την πρώτη από τις τρεις εμφανίσεις που θα δώσει η Άννα Βίσση στην Κύπρο. Όπως αναμενόταν ο τεράστιος χώρος του Pavilion γέμισε ασφυκτικά, με μια Άννα να τα δίνει όλα μέχρι τα ξημερώματα.



7 comments:

fannatics said...

-Πανικος εγινε σε: Τσουλες, αντιδοτο, ρε, δωδεκα, οσο εχω φωνη, ναυλον.

-Το Ετσι μονο αξιζει το ειπε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

-Στο λαικο που δεν ελεγε δικα της τραγουδια ειχε γινει πανικος επισης, αρεσε παρα πολυ στον κοσμο που ειπε κομματια θρυλικα

-ειπε ΓΙΑΣΕΜΙ και ΣΑΓΑΠΩ καθισμενη διπλα στην κ.σοφια. στο σαγαπω εκλαψε και το ειπε εξαιρετικα.

-εκει ηταν η μυρτω κοντοβα και ο κωνσταντινος χριστοφορου.

Anonymous said...

http://showtime-cy.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

xaxaxaxa. poly kaloo gia asteio ki eksipno.
paidia trelathika deite ti grafoyn simera gia tin anna mas... to kalytero protapriliatiko poy diabasa kai me apodeiksis :))))
deite tha trelatheite

Anonymous said...

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΕ

Χθες βράδυ έκανε την πρώτη από τις τρεις αφανίσεις που θα δώσει η Άννα Βίσση στην Κύπρο. Όπως αναμενόταν ο τεράστιος χώρος του Pavilion γέμισε ασφυκτικά, με μια Άννα να τα δίνει όλα μέχρι τα ξημερώματα. Εκεί ήταν η αγαπημένη της μητέρα, η κυρία Σοφία, η οποία και ένιωθε πραγματικά υπέροχη που είχε την κόρη της εκεί και φυσικά της αφιέρωσε αρκετά κομμάτια. Ένας άλλος πιστός φίλος της κύπριας σταρ, ήταν και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος ήδη βρίσκεται στην Κύπρο για τις δικές του εμφανίσεις όπως επίσης και η Μυρτώ Κοντοβά.

Anonymous said...

Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και η Άννα για μία ακόμα φορά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας τραγουδιά από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα!

Το show παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Μαρία Ιωάννου από τη "Ζωή της άλλης" και η αγαπημένη φίλη και συνεργάτιδα της Άννας, Μυρτώ Κοντοβά στην οποία η Άννα αφιέρωσε το τραγούδι "Κόντρα".

Anonymous said...

Η Άννα Βίσση μαζί με το Γιώργο Παπαδόπουλο, τη Βέρα Μπούφη και το Μιχάλη Ζέη θα βρίσκονται στην Κύπρο για δύο ακόμα εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο "Pavillion" σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου και αύριο Σάββατο 2 Απριλίου!

Anonymous said...

i anna mia pragmatiki,aksioprepis kallitexnida se kathe emfanisi tis.tora an kapoia ipokeimena nomizoun oti tin meionoun me koroidies apla vgazoun stin epifaneia ta anekplirota apothimena tous,kai ta leo ola auta san giatros...oloi exoun kanei lathi opos kai i anna i opoia exei tin anoterotita na ta anagnorizei kai na ta diorthonei.a,kai kati teleytaio i anna den poulaei ton eayto tis kai den klegetai gia na tin lipithoun ine perifanos anthropos kai mas kanei kai emas perifani pou iparxei.se eyxaristoume gia to talento kai tin aksioprepia sou

Anonymous said...

Τι ξεφτιλισμένο κανάλι ο Alpha!!!!!!!!!!!! Δεν έχω δει πιο για τα μπάζα διαγωνιζόμενους! Εννοώ για το greek idol... Είναι ντροπή να το λένε και greek και idol. Είναι ένα κακέκτυπο του επίσης ξεφτιλισμένου (αλλά όχι κι έτσι) x factor. Η παραγωγή, οι κριτές, οι "διαγωνιζόμενοι" όλα για κλωτσιές.

Και θέλω να καταλήξω στο εξής: Είναι σωστό η Άννα να βγει με αφιέρωμα σε ένα τέτοιο κανάλι, που ό,τι εκπομπή έχει είναι β και γ διαλογής (εξαιρείται η Μενεγάκη); Απλώς να την εκμεταλλευτούν θέλουν, μήπως και ανέβουν σε θεαματικότητα και εισπράξεις από διαφημίσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι μέτριο και η Άννα να γίνει ακόμα πιο αμφιλεγόμενη... Μακάρι η αναβολή που πήρε η εκπομπή και το καλοκαίρι που θα μεσολαβήσει να την κάνουν να συνέλθει και να καταλάβει το σωστό... Όσοι διαφωνείτε καλά θα κάνετε να το λέτε συχνά πυκνά, μήπως και ακουστούμε. Τώρα αν Εκείνη το θέλει τόσο και είναι σίγουρη, οκ, πάω πάσο! Μαζί της!