Monday, October 18, 2010

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας επιστρέφουν με 3 ολοκαίνουργια τραγούδια


Το δίδυμο των επιτυχιών επιστρέφει με 3 ολοκαίνουργια τραγούδια που κυκλοφορούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου αποκλειστικά με τη Realnews.

Ακούστε το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα με τον τίτλο «Αγάπη είναι, εσύ» το οποίο περιλαμβάνεται στο CD που δεν πρέπει να χάσετε.

REAL.GR

5 comments:

Anonymous said...

Πλήθος θαυμαστών και πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν το βράδυ τηςΠαρασκευής στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς, που έκαναν κοινή πρεμιέρα 13 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση!
Με κόκκινο παντελόνι και χρυσαφί σακάκι, η Άννα ξεκίνησε το πρόγραμμά της με το νέο της τραγούδι δια χειρός Καρβέλα «Αγάπη είναι, εσύ» και συνέχισε με όλες τις μεγάλες τις επιτυχίες.

Anonymous said...

Το συμπέρασμα αυτής της συνεργασίας είναι ότι η Άννα στα ντουέτα με τον Σάκη έριχνε τη φωνή της, για να μην δείχνει ο Σάκης τελείως άφωνος μπροστά της, από ότι ήδη ήταν, όταν ο Σάκης έβγαινε ξεκίναγε μια βαρεμάρα από έναν μη επικοινωνιακό τραγουδιστή που το έπαιζε και πολλά βαρύς, ενώ όταν έβγαινε η Βίσση έβλεπες αυτό που λέμε τραγουδίστρια επικοινωνιακή που τραγουδάει και ξέρει να κάνει show.

Anonymous said...

telika oti na nai einai oloi!eipan oti exei 5 kommatia apo karvela kai ta ypoloipa apo kontopoulo kyfonidis kai allous...ti na pw???malista sto youtube yparxei ena video pou deixnei tous titlous apo to disko kamia sxesh!!!!telika o diskos tha einai olos karvelas????

Anonymous said...

μα κάθε φορά βρε παιδιά οι ίδιες ανοησίες ακούγονται. Απο αυτά που ακούσαμε την ίδια την Άννα να λέει στο βιντεάκι της που ανέβηκε στο annavissilive πιθανότατα πάμε σε full album με Καρβέλα.

Άλλο θέμα βέβαια το πότε θα κυκλοφορήσει...η φράση της ''τέλος χρόνου με αρχές του επόμενου'' δεν με προδιαθέτει για κάτι κοντινό.

προς το παρόν ας βολευτούμε με τα 3 νέα του Καρβέλα κ μιας κ το δεύτερο νέο τραγούδι που παρουσιάστηκε στο Αρένα ηταν πραγματικά καλό, ας ελπίσουμε κ το 3ο να είναι καλό κι όχι καμιά καρβελική πατάτα όπως το ''Αγάπη είναι εσύ''.

Anonymous said...

Καλά εσύ που λες ότι η Άννα έριχνε τη φωνή της για να μην εκθέτει το Σάκη... Τι να πω! Περαστικά σου! Δώσε μια με το κεφάλι στον πρώτο τοίχο που θα βρεις μήπως και πάρει μπρος!

ΟΚ, εννοείται πως ο Ρουβάς δεν είναι Βίσση, αλλά δεν τον λες και βαρετό! Λάμπει ο άνθρωπος! Και ταλαντούχος είναι από κάθε άποψη! Εντάξει κι εγώ βαρέθηκα σε κάποια φάση αλλα κυρίως γιατί είχα το μυαλό μου στην Άννα! Πάντως τα δίνει όλα ο Σάκης και είναι εντυπωσιακός!