Tuesday, October 5, 2010

Άννα Βίσση – Σάκης Ρουβας : “FACE2FACE” SHOW – Athinon Arena – All Info



ANNA VISSI - SAKIS ROUVAS

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ και ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ 13 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση θα ταράξουν τα νερά της Αθηναϊκής διασκέδασης με ένα φαντασμαγορικό show.

Η Άννα Βίσση, μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα την περυσινή χρονιά, φέτος υποδέχεται στον υπέροχο αυτό χώρο τον Σάκη Ρουβά και υπόσχεται ακόμα περισσότερη μουσική, κέφι και θέαμα, έχοντας σαν όπλα την μαγική φωνή της και τα υπέροχα παλιά και νέα τραγούδια της.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο Έλληνας καλλιτέχνης της χρονιάς, έχοντας επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα στην νυχτερινή διασκέδαση και με την μοναδική συναυλιακή ατμόσφαιρα που συνοδεύει τις εμφανίσεις του, θα βάλει την σφραγίδα του στο Αθηνών Αρένα με ένα υπερθέαμα που θα μας μαγέψει, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του με μοναδικό τρόπο.

Το Αθηνών Αρένα έχει μεταμορφωθεί με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και ένα επιβλητικό stage που αναδεικνύει την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία των δύο καλλιτεχνών δημιουργώντας παράλληλα μία ατμόσφαιρα club όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν πραγματικά.

Πλαισιωμένοι από μια καταπληκτική ομάδα καλλιτεχνών και χορευτών παγκοσμίως γνωστών και με εκπληκτικά τρισδιάστατα εφέ να προβάλλονται στις μεγαλύτερες LED οθόνες που κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη, δίνουν απλόχερα μια άλλη διάσταση σε ένα από τα εντυπωσιακότερα Ευρωπαϊκά show.

Τους δύο καλλιτέχνες θα πλαισιώνουν οι Cabin 54, η Βέρα Μπούφη και η Στεφανία Ρίζου ενώ ο Dj Αντώνης Δημητριάδης θα ανεβάζει τα vibes με dance hits.

Τη σκηνοθεσία και το art direction του show υπογράφει η Ελληνοαμερικανίδα Christine Crokos, ενώ τις χορογραφίες η Marqueritte Derricks.

Η Marqueritte Derricks, μία από τις κορυφαίες αμερικανίδες χορογράφους έχει επιμεληθεί την χορογραφία δεκάδων ταινιών του Hollywood ανάμεσα στις οποίες
το «Mr & Mrs Smith» και το remake του Fame, και έχει βραβευθεί με 3 συνεχόμενα Emmy Awards, ήρθε ειδικά στην Ελλάδα για να επιμεληθεί τις χορογραφίες του “Face 2 Face” show μαζί με δέκα εντυπωσιακούς χορευτές
που επιλέγησαν μετά από αυστηρές auditions.

CostumeDesingner: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Κυφωνίδης, Αντώνης Σκόκος
LightDesigner: Πάρης Αναγνωστόπουλος
Ήχος: Άρης Κουντούρης , Ηλίας Σεργόπουλος
VideoGraphics : Χρήστος Μαγγανάς

Έναρξη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010.

Ημέρες λειτουργίας: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΣΑΒΒΑΤΟ

Παρασκευή – Σάββατο (έναρξη προγράμματος 23.00) 50 ΕΥΡΩ / ΑΤΟΜΟ

Τιμή εισόδου για το bar
15 ευρώ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό στην τιμή )
20 ευρώ ΣΑΒΒΑΤΟ ( συμπεριλαμβάνονται δύο ποτά στην τιμή)

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-3471111



Additional Info About The SHOW


FACE2FACE SHOW HOMEPAGE

Άννα Βισση -Σάκης: videos πρεμιέρα

Anna Vissi & Sakis Rouvas - Life&Style - Kafes me tin Eleni


Άννα Βίσση - Δείτε το νέο της λουκ!


Άννα Βισση -Σάκης: αν(ν)ακεφαλαίωση


Marguerite Derricks - Η χορογράφος της Άννας Βισση και του Σάκη Ρουβα



No comments: