Tuesday, October 5, 2010

Αννα Βισση & Σακης Ρουβας - Kafes me tin Eleni 6/6/10



Το επίσημο facebook group του Αθηνών Αρένα ανακοίνωσε πως ΑΥΡΙΟ στις 15.30 θα προβληθεί ολόκληρο το promo clip της Άννας και του Σάκη για το Αθηνών Αρένα.

Συντονιστείτε στις 15.30 στο group να απολαύσουμε το αγαπημένο μας δίδυμο!

1 comment:

Anonymous said...

Το βράδυ της Τρίτης κυκλοφόρησε το teaser του διαφημιστικού σποτ που γύρισαν πριν από λίγες μέρες η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς για τις εμφανίσεις τους στο «Αθηνών Αρένα». Σήμερα, το teaser διάρκειας 9 δευτερολέπτων προβλήθηκε στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη» και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην το σχολιάσει.

«Βλέπετε να έχουν διαφορά ηλικίας αυτοί οι δύο; Έχω πάθει σοκ. Βλέπω δύο νέους, ωραίους ανθρώπους να χορεύουν και είναι πολύ ταιριαστοί. Μη σου πω ότι η εικόνα που βλέπω σήμερα από την Άννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά είναι πιο φρέσκια από εκείνη, όταν είχαμε κάνει γύρισμα στο κέντρο τους το 1997, στο "Χάος". Είχαμε κλείσει όλο το κέντρο και είχαμε καλέσει κόσμο. Εκείνος τότε με μακρύ μαλλί και η Άννα με κόκκινο μακρύ μαλλί. Νομίζω ότι αυτό που βλέπω τώρα είναι πιο νεανικό. Η εικόνα αυτή που βλέπω τώρα είναι πιο φρέσκια, πιο σημερινή, πιο νεανική. Πάντως, το μαλλί του Σάκη για εκείνη την εποχή ήταν μόδα, ήταν πιτσιρικάς και του πήγαινε. Είναι λίγο ψαρωτικό το βίντεο, σε τραβάει. Είναι πολύ ωραίο αυτό που έχουν κάνει».