Saturday, October 2, 2010

Marguerite Derricks - Η χορογράφος της Άννας Βισση και του Σάκη Ρουβα

Η διάσημη και πιο γνωστή χορογράφος αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Marguerite Derricks, θα είναι η χορογράφος της Αννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά στο σόου-υπερπαραγωγή που ετοιμάζουν και θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου στο «Αθηνών Αρένα».

Είναι η μοναδική χορογράφος που έχει κερδίσει 3 συνεχόμενα Emmy Awards και 4 MTV Movie Awards για Καλύτερη Χορογραφία. Έχει χορογραφήσει ταινίες όπως το “Striptease”, “Showgirls”, “Austin Powers”, “Charlie’s Angels”, “Mr and Mrs Smith”, “Meet the Fockers”, “American Wedding”, “Spiderman 3″, “Little Miss Sunshine”, “Fame”, σειρές όπως το “Fame L.A”,”True Blood”, “CSI Miami”, “81η απονομή των Όσκαρ”, αλλά και το “That ’70s show”, για το οποίο βραβεύτηκε με το American Choreography Award για το 2002. Τέλος ήταν υποψήφια και καλύτερη χορογραφία στα MTV με το βιντεοκλίπ “Chasing Pavements” της Adele...

Και αυτά δεν είναι ούτε τα μισά από όσα έχει κάνει. Στο συγκεκριμένο σύνδεσμο μπορείτε να εκπλαγείτε και μόνοι σας με τις δουλειές της (και να αναφέρεται και το show της Άννας και του Σάκη στα Live Shows της).

Πραγματικά μιλάμε για πολύ σημαντική συνεργασία, και καλό είναι να το καταλάβουν όλοι γιατί τέτοιες συνεργασίες μόνο για μεγάλα show προορίζονται.

--------------------------------
Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους, σε ένα πρόγραμμα, που σύμφωνα με όσους συμμετέχουν στις προετοιμασίες, δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας.

Περισσοτεροι απο 20 χορευτές, σκηνικά στα οποία θα χρησιμοποιηθεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, υπερσύγχρονος φωτισμός και μία άκρως πρωτότυπη χωροταξική διάταξη, ούτως ώστε και το κοινό να συμμετέχει ενεργά στο σόου, είναι τα χαρακτηριστικά του προγράμματος που ξεκινά στα μέσα Οκτώβρη.

Loveradio & ourgreektv

3 comments:

Νικι said...

το επομενο σαββατοκυριακο βγαινει στους δρομους η αφισα για το ''Musical'', οπου η Αννα και ο Σακης ειναι πιο τελειοι απο ποτεε, μεσα στη βδομαδα βγαινει το περιοδικο life&style με εξωφυλλο την Αννα και το Σακη και την Τριτη 12 του μηνος το ντουετο απο τον Νικο Καρβελα εννοειται, αποκλειστικα απο τον Ρυθμο 9,49 μαζι με κοινη συνεντευξη Αννα-Σακη.

Anonymous said...

anepisima, se liges meres tha anakinothoun

Anonymous said...

poli kali afti i chrografos, ine noumero 1 stin Ameriki ke i pio akrivopliromeni chrografos...

gia na doume ti tha kani stin anna ke ton saki