Saturday, October 30, 2010

Άννα Βίσση - Πανικός χτες στο Αθηνών Αρένα !!!

Πανικός γινόταν και χτες στο Αθηνών Αρένα και στο Face2Face Show της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά, με τον καθένα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ήδη δηλαδή όλοι λένε πως είναι σαν να ξεκινά τώρα πια το πραγματικό show, με τα πράγματα να αρχίζουν να λειτουργούν ρολόι σιγά σιγά.

Η μισή Αθήνα πέρασε από εκεί, με μόνο λίγους από τους celebrity που εντοπίσαμε να είναι η Μαρία Μενούνος με την οικογένειά της, η ομάδα του X-Factor, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Νίκος Καρβέλας, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Πέτρος Κωστόπουλος και πολλοί πολλοί άλλοι. Ο Σάκης ήρθε απευθείας από το X-Factor αλλά δεν έδειξε στο ελάχιστο κουρασμένος, τραγουδώντας ακάθεκτος μέχρι τις 6 το πρωί. Η Άννα πιο ξεκούραστη, ανανεωμένη, με νέες στιλιστικές προτάσεις και διάφορες αλλαγές στο ρεπερτόριό της. Αυτό που ξεχώρισε ήταν ότι τραγούδησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Προτεραιότητα” το οποίο ήξερε και πολύς κόσμος.

neolaia.gr

3 comments:

Anonymous said...

polu dunato tragoudi, akouste ton kosmo pos tragouda olokainourgio tragoudi pou molis kukloforise, auto einai epituxia!!!!
legame legame gia karvela kai komena nuxia nato pou kovontai kai anases tora!!!

mpravo!!!!!

Asxetos said...

Πώς θα ήθελα να δω την Άννα με πιο σκούρο μαλλί, ίσιο, ωραία χτενισμένο, κι όχι σαν την "τρελή"! Ακόμα και χωρίς τις σιλικόνες η Άννα μου άρεσε περισσότερο. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή τη μανία όλων των γυναικών και των καλλιτέχνιδων να αυξήσουν το στήθος τους (και το στόμα τους).Η γυναίκα αυτή έχει φυσική ομορφιά.Δεν χρειαζόταν όλα αυτά.Θα ήθελα να τη δω σε έναν πιο απλό χώρο,σε μια παράσταση διαφορετική.Περιμένω πιο τολμηρά πράγματα από την Άννα, κι όχι τα ίδια.Δεν ενδιαφέρουν πια τα χορευτικά, τα φώτα και τα σκηνικά.Μπορεί επιτέλους να το καταλάβει η Άννα.Τζάμπα χρήματα πεταμένα.Μια παράσταση στο REX θα ήταν ό,τι καλύτερο.Ελα ρε Άννα.Ασε όλους αυτούς τους γλύφτες δίπλα σου κι άκου τον κόσμο που πραγματικά σε γουστάρει χωρίς συμφέροντα.Θέλουμε classic Αννα χωρίς λούσα.Με ωραία, μελωδικά,δυνατά τραγούδια.πχ."αττική οδός", "εξαιρέσεις", κλπ.Ζηλεύω που τα λένε άλλοι τραγουδιστές και η Άννα ακολουθεί την πεπατημένη.Αννα wake up!Φιλιά!

Leopold said...

Α ρε "Άσχετε"! Το σκούρο το μαλλί ίσο ή σγουρό, είναι κι εμένα καημός μου για την Άννα! Πρέπει να κάνουμε ένα γκρουπ στο facebook μήπως και τη συγκινήσουμε!

Όσο για τα shows, συμφωνώ ότι θα ήθελα πια άλλα πράγματα για την Άννα αλλά και πάλι! Είναι μυστήριο... Όταν πας και τη βλέπεις, λες ότι το χει ρε παιδί μου! Σε ξεσηκώνει! Αλλά του χρόνου θα ήταν ωραίο να κάνει κάτι, όπως το λες! Ερμηνείες, όχι ξεσηκωτικές ιαχές!