Thursday, October 7, 2010

Life & Style | Οκτώβριος 2010 - STAR TV




Έτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους δηλώνουν η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς, που συναντιούνται ξανά επί πίστας 13 χρόνια μετά! Ταυτόχρονα, η τραγουδίστρια συνεργάζεται ξανά δισκογραφικά με τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος υπογράφει και το ντουέτο της με τον Sakis!

«Το ότι ανεβαίνω σε πίστα και πάλι φέτος είναι κάτι που το κάνω μεγάλο κέφι. Η λέξη κούραση έχει διαγραφεί από το λεξιλόγιό μου. Θα περάσουμε καταπληκτικά!», λέει η Άννα στο περιοδικό «Life & Style». Μιλώνας για τον Σάκη αναφέρει: «αυτό που θαυμάζω σε αυτό το παιδί είναι η εξέλιξη που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Όχι μόνο στη φωνή του αλλά και στον τρόπο που ανοίχτηκε προς τον κόσμο. Τώρα ξεδιπλώνεται η αγνή θετική του αύρα»...

Τον ενθουσιασμό για την νέα συνεργασία τους ανταποδίδει και ο τραγουδιστής. «Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στην σκηνή με την Άννα. Είναι απίστευτο, αλλά έπειτα από τόσα χρόνια είναι ίδια!», λέει χαρακτηριστικά. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν μπορεί να καταπιαστεί μόνο με ένα πράγμα και επισημαίνει: «τρελαίνομαι να υποδύομαι ένα ρόλο, όπως εκστασιάζομαι πάνω στη σκηνή, τραγουδώντας».

«Ζω το τώρα γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Σάκης, ενώ η Άννα εμφανίζεται καταπέλτης και λέει: «κουράστηκα να ακούω τις κομπλεξικές κριτικές... έχω μάθει να μην ακούω τις σαχλαμάρες».

Οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν εντατικά τις πρόβες για το πρόγραμμα που ετοιμάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο επί της οδού Πειραιώς και αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου. Παράλληλα, η Άννα ολοκληρώνει τον νέο της δίσκο.

«Τελικά, τον είχα μεγάλη ανάγκη τον Καρβέλα. Και με είχε μεγάλη ανάγκη και εκείνος. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε τέλεια. Καλλιτεχνικά, είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον», σχολιάζει η τραγουδίστρια για την νέα δισκογραφική συνεργασία με τον πρώην άντρα της έπειτα από πολλά χρόνια. Μάλιστα, το πρώτο νέο τραγούδι της είναι dance και τιτλοφορείται «Αγάπη Είναι, Εσύ».

πηγή:star.gr

No comments: