Thursday, October 7, 2010

Anna Vissi & Sakis Rouvas - Life&Style - Kafes me tin Eleni

6 comments:

Anonymous said...

ΤΟ CD ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ 10 ΗΜΕΡΩΝ...

Anonymous said...

AGAPI INE ESI

afto ine to neo tragoudi tis Annas
ke stous rythmous tou tha xorepsi to panelinio...

karvelas power

Anonymous said...

__Αν βάζαμε την ελληνική showbiz σε ένα δυνατό μπλέντερ που θα πέταγε όλα τα άχρηστα υλικά που μάζεψε τα τελευταία χρόνια, ως τελικό απόσταγμα θα έμενε το βιονικό δίδυμο: Η Άννα έχει το copyright σε λεζάντες όπως "Απόλυτη" και ο "θεός" Σάκης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Με 35 χρόνια καριέρας εκείνη και είκοσι εκείνος, τους ενώνουν τα πιο απλά συστατικά που συνθέτουν έναν γεννημένο σταρ: Η λάμψη, η αντοχή, η διαχρονικότητα και η συνεχής θετική εξέλιξη.

__Ως "insider", αποφύγαμε τις κοινότοπες ερωτήσεις. Γνωρίζουμε εκ των έσω τη δύναμη της Άννας, που κάθε χρόνο μοιάζει λες και κάνει νέο ξεκίνημα. Πως αφιερώνει σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας της σε σκληρή δουλειά. Πως όλες αυτές οι ιδέες για την online αναμετάδοση αυτής της καλλιτεχνικής ζωής της διαμέσου του "Annavissilive.com", με το rockymentary που ετοιμάζει για τον Alpha- και θα προβληθεί το 2011- τα συνεχή tweets και οι αναρτήσεις στο facebook έγιναν από την ανάγκη να δώσει ένα τέλος στην παραπληροφόρηση.

__Επίσης γνωρίζουμε το πόσο ο Σάκης αγαπάει την οικογένεια του. Πόσο προσηλωμένος είναι στους στόχους του και πόσο αυστηρός είναι με τον εαυτό του, απαιτώντας παράλληλα και πραγματική ποιότητα στη ζωή του. Τη μία ελεύθερη ώρα που έχει θα την αφιερώσει στο να πάει για ψάρεμα, κάνοντας σπορ και παίζοντας με την Αναστασία

Μέσα στην πάρτι ατμόσφαιρα της φωτογράφισης παρατηρώ τη χημεία τους...

(Η συνέχεια στο Life n Style που κυκολοφορεί)

Anonymous said...

Πιο άνετος από ποτέ ο Σάκης Ρουβάς μιλά αυτή τη στιγμή με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

strigla said...

Το CD δεν νομίζω πως είναι θέμα 10 ημερών! Πιθανώς εντός των ημερών να ακουστεί κάποιο απ' τα τραγούδια. Αλλά CD κατά τη γνώμη μου δεν νομίζω να πιάσουμε στα χέρια μας πριν από τα τέλη Νοεμβρίου.

Anonymous said...

καλα, το οτι η Μενεγάκη δεν πάει μία την Αννα είναι γνωστό.Παρεξηγήθηκαν εδώ και χρόνια...