Wednesday, June 1, 2011

Αννα Βισση - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - 29/06/2011

Για ποιόν μαγειρεύει η Άννα Βίσση; Για την Κιβωτό του Κόσμου.

Μια Kιβωτός γεμάτη παιδικές ανάσες είναι ο νέος στόχος των φιλανθρωπικών project της πολυμήχανης Gastronomy Team.

Εδώ και λίγους μήνες, ο νέος Ρομπέν των Δασών κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη… με την μορφή παρέας. Ήδη απ’ τα τέλη Μαΐου, όταν αποφάσισαν να δώσουν τα χέρια η Στέλλα, η Γιώτα, η Άννυ, ο Χαράλαμπος και ο Παναγιώτης, κατάφεραν να χαρίσουν παράταση ζωής σε ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Πρώτος τους στόχος, το ορφανοτροφείο θηλέων Μέλισσα, για χάρη του οποίου κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ διοργανώνοντας ένα bazaar με φίλους στον πεζόδρομο της Ικτίνου.

Αυτή τη φορά λοιπόν, καλούν τους φίλους τους σε δείπνο, με οικοδεσπότες την Άννα Βίσση και τονΠάτερ Αντώνιο, εμπνευστή της Κιβωτού.

Η Άννα Βίσση προτείνει το δικό της μενού και σας προσκαλεί σε μία… «γευστική» βραδιά, με σκοπό την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου. Προτείνει τα δικά της αγαπημένα πιάτα σε μία βραδιά όπου θα πρωταγωνιστήσει η γεύση!

Η Άννα μας υποδέχεται στο Bungalow White, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, για ένα δείπνο με μικρό κόστος για σας, αλλά τεράστιο όφελος για την Κιβωτό.

--------------------------------------------------------------------

Στην κουζίνα, για φιλανθρωπικό σκοπό, θα μπειη Άννα Βίσση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» & της Τεριάννας Παπά. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, μέσα στον Ιούνιο, θα βρεθεί σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης όπου θα μαγειρέψει για τα παιδιά της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Κιβωτός».Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τους καλεσμένους του γεύματος θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Άννα Βίσση που θα συμπεριλάβει στο μενού της και κυπριακά εδέσματα, είχε επισκεφτεί παλαιότερα τις εγκαταστάσεις της φιλανθρωπικής οργάνωσης για να γνωρίσει τον πατέρα Αντώνιο που είναι ο δημιουργός του όλου εγχειρήματος, αλλά και για να δώσει χαρά στα παιδάκια που φιλοξενούνται εκεί, μιλώντας και τραγουδώντας μαζί τους.



μια καλοκαιρινή βραδιά με την Αννα Βισση. Η 'Αννα μαγειρεύει, οι καλεσμένοι απολαμβάνουν και βοηθούν την 'κιβωτό' να συνεχίσει το ταξίδι της!

έτσι μόνο αξίζει...

Άννα Βίσση










Also see this : Vissi - ΚΙΒΩΤΟΣ

8 comments:

Anonymous said...

η Αννα Βίσση πέρασε υπό άκρα μυστικότητα την πόρτα της «Κιβωτού του Κόσμου». Το ραντεβού με την ψυχή της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, τον πατέρα Αντώνιο ζήτησε η ίδια η τραγουδίστρια, με την παράκληση η συνάντηση αυτή να μείνει αυστηρά μεταξύ τους. Η εξέλιξή της οδήγησε την τραγουδίστρια τη συγκεκριμένη μέρα να ακυρώσει αιφνιδίως όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού της, αφού έμεινε στον χώρο μέχρι αργά το απόγευμα.
Πέρασε αρκετές ώρες με τα παιδιά, που την παρέσυραν σε ένα ξέφρενο πάρτι. Η ίδια χόρεψε και τραγούδησε μαζί τους, δίνοντας τη διαβεβαίωση στον πατέρα Αντώνιο ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Σκοπός της είναι να συνεισφέρει αρχικά με όποια ψυχικά αποθέματα διαθέτει, ενώ ήταν σαφής η διαβεβαίωση ότι μπορούν να την αξιοποιήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να αποφέρει χρήματα στο ταμείο τους. Η ίδια εννοείται ότι δεν θέλει καμία προβολή και, κυρίως, οικονομικές απολαβές.

Anonymous said...

THESSALONIKI OLE

Anonymous said...

Η ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

sti ekdilosi tha ine ke o dimarxos
ke o psomiadis

o psomiadis ine poli kalos filos tis Annas

Anonymous said...

Me akra mystikotita! Htan mono i idia kai ena epiteleio apo kameres mi kai den to valei sto "rockumentary"...

gossip said...

Μία σταρ στην κουζίνα και μάλιστα για καλό σκοπό! Η Άννα Βίσση, που με κάθε εμφάνισή της στην πίστα καθηλώνει το κοινό, αυτή τη φορά σηκώνει τα μανίκια, μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει για φιλανθρωπικό σκοπό! Στα μέσα Ιουνίου η τραγουδίστρια θα βρεθεί σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης όπου θα ετοιμάσει ένα πλήρες μενού. Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, Τα έσοδα από τους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στο γεύμα και θα γευτούν τις γαστρονομικές δημιουργίες της Άννας θα διατεθούν για να βοηθήσουν την «Κιβωτό» να συνεχίσει το ταξίδι της!

Anonymous said...

borei na einai telika sta mad video!!

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΑ ΑΘΗΝΑΙ" . ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΕ CD'S, Η ΑΝΝΑ ΒΟΗΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .

Anonymous said...

Η Άννα μας υποδέχεται στο Bungalow White, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, για ένα δείπνο με μικρό κόστος για εμάς, αλλά τεράστιο όφελος για την Κιβωτό. Η πρόσκληση θα κοστίζει € 50 και το σύνολο των εσόδων θα αποδοθεί στην Κιβωτό του Κόσμου.