Wednesday, December 9, 2009

Ταξίδι-αστραπή στην Κύπρο

Οικογενειακοί λόγοι υποχρέωσαν την απόλυτη σταρ Άννα Βίσση να ταξιδέψει στο νησί για δύο εικοσιτετράωρα. Η απόλυτη σταρ πήρε την πρώτη πρωινή πτήση της Δευτέρας και μαζί με τη συνεργάτιδα της Άντρη Ορφανίδου έφτασαν στη Λάρνακα στις 7 το πρωί. Κατευθείαν η Άννα ρύθμισε τις οικογενειακές τις υποχρεώσεις και το μεσημέρι έφτασε στα γραφεία του «Γαλαξία Παραγωγές» και γευμάτισε με συνεργάτες της. Λίγα λεπτά προηγουμένως έκανε μια στάση στον φούρνο «Ζορπά» στην περιοχή του Παρισσινού. «Η είσοδος της Άννας στο αρτοποιείο προκάλεσε αναστάτωση σε υπαλλήλους και πελάτες. Είναι απίστευτο, αλλά έκατσε και φωτογραφήθηκε με όλο το προσωπικό δίνοντας μάλιστα σε πάρα πολλούς και αυτόγραφα. Έμεινε εκεί για τουλάχιστον είκοσι λεπτά. Γι’ αυτό είναι μια πραγματική σταρ», περιγράφει ένας από τους πελάτες.
Το βράδυ μαζί με το στενό της φίλο και διευθύνοντα σύμβουλο του εκδοτικού οίκου ΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ και τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ κύριο Άντη Χατζηκωστή δείπνησαν σε εστιατόριο της Λευκωσίας. Οι υποχρεώσεις της στο «Αθηνών Αρένα» την ανάγκασαν να επιστρέψει το βράδυ της Τετάρτης. Ντυμένη με casual ρούχα, σκισμένο τζιν μπότες και καπέλο, απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε ενδυματολογική εμφάνιση.

panoramapress.gr


Sigma Live Lifestyle Ταξίδι-αστραπή στην Κύπρο Sigma Live

Δικές μας πηγές λενε επίσης, ότι η Άννα Βίσση έχει δεχτεί πρόταση για εμφάνιση στην Λευκωσία της Κύπρου, και συγκεκριμένα στην μεγάλη μουσική σκηνή του Pavilion.



33 comments:

Anonymous said...

kati prepei na etoimazei i annoula mas pali me ti galaksias paragoges.

Anonymous said...

Δικές μας πηγές λενε επίσης, ότι η Άννα Βίσση έχει δεχτεί πρόταση για εμφάνιση στην Λευκωσία της Κύπρου, και συγκεκριμένα στην μεγάλη μουσική σκηνή του Pavilion.

blog


afto diavasa edo. mono edo lene afto ti ginete vre pedia...

Anonymous said...

sok i anna sto pavilion ton Aprilio?

Anonymous said...

A re Tavli!!! Gamato tragoudi! Mou fernei sto nou kati apo Papazoglou! Poly to goustarw!

Anonymous said...

Κοιτα, κι εγώ λατρεύω την Άννα αλλά δεν θεωρώ το ΤΑΒΛΙ ωραίο τραγούδι! Η Άννα έχει βγάλει πολύ ωραία τσιφτετέλια παλιότερα. Αλλά όχι αυτό! Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κυκλοφορεί σαν ρακοσυλλέκτης! Την πάω πολύ με σπορ ντυσιμο, αλλά όχι έτσι! σορρυ Αννούλα!

Anonymous said...

Xaxaxaxa ela mwre! oxi kai rakosylektis, aman! Kala, ennoeitai oti exei vgalei kalytera tsiftetelia. Alla afto den einai akrivws tsifteteli... Tesp!

Anonymous said...

To Tavli, an kai kalytero apo to Fabulous kai to S' agapao einai ki ayto mia metriotita tou kerata. Den eprepe i Anna na pei tetoio tragoudi styl seventies. Xali sketo. Opos mavro xali kai kai to rakosyllektiko tis ntysimo.

Anonymous said...

i am fabulous...

Anonymous said...

Καλα τι λετε εδω μεσα; Το ντυσιμο ειναι και γαμω! Ηθελα να ξερα απο ποιο βουνο κατεβηκατε. Και τα τραγουδακια μια χαρα. Ενταξει δεν ειναι και υμνος το εγω σ αγαπαω, αλλα ειναι πολυ κεφατο. Εμενα με φτιαχνει.

Anonymous said...

TIKITIKI ise skrofa

Anonymous said...

Thanks gia tin enimerosi.
Tilefonisa sto pavilion ke meta apo poli piesi mou apokalipsan oti exoun klisi kapia sinergasia me vissi alla den ine se thesi na pou imerominies akomi.

Oi alli kanoun mesanixta akomi.

www.gayworld.gr said...

wow
ksana sta patria edafh h anna vissi super star....
elpizw na tin petyxw stin kypro

loucas said...

kala ti thelate na foraei? ase na mantepso..kati se mavro..kamia gova.. kanena skoularikaki..afta pou forate kai eseis vasika..mavra..loustrini papoutsaki.. kamia tsantoula set ennoeite na pigenei me to sinolo kai to clou..mia gounna etsi gia to sinolo..

Anonymous said...

loucas, δεν θα ήθελα να φοράει αυτά.Ξέρεις τι εννοώ.Αλλά βαρέθηκα να τη βλέπω με τις κουρελούδες, το μαλλί τζίβα με διάφορα χρωματα μέσα,και ένα καπέλο.Δεν μου κάνει ρε παιδί μου ωραία εικόνα, πώς να το κάνουμε? Ούτε όμως κυριλέ.Μπορεί να είναι μοντέρνα ντυμένη αλλά ωραία ντυμένη.Δεν είμαστε στους δρόμους της Νέας Υόρκης.Κι αυτό το σούργελο-βδέλλα, η Ορφανίδου πότε επιτέλους θα ξεκολλήσει από πάνω της? Ελεος...Μη μυριστούν χρήμα και φήμη μερικοί άνθρωποι.

Anonymous said...

kserw pollous sto pavilion opws kai ton anthrwpo pou kanei ta pr ekei ...den isxiei kati tetio ! apla itan mia idea pou epese sto trapezi gia tis giortes alla telika den tha ginei ....

klv said...

Αυτα της αρεσουν αυτα φορααει. Οχι σαν αλλες που γυρνανε με ακριβα ρουχα μονο για να δειξουν οτι ειναι καποιες.
Η Αννα ξερει να φοραει τα ρουχα οπως πρεπει εκει που πρεπει.

Anonymous said...

ego milisa me anthropo p xeri tn anna prosopika k to epiveveose!mallista einai sinergatis tis p oloi tn 3erume

loucas said...

den mas paratate oloi edo mesa..exo paei ellada toses fores kai eida pos kiklofora o kosmos..kai eidika stin eparxia..eleos...tritokosmia kai tpt allo..

master.alex. said...

re kanena video clip den 8a kani gia to new cd ????? to fabulous ??? to tavli ? ? ? ? to ego s`agapaw ? ? ? kseri kanis tpt ?

Anonymous said...

Loucas na mou ziseis! Xaxaxaxaxa SWSTOS!!!

ΚΩΣΤΑΣ.. said...

ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΔΕΦΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ..
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΒΙΣΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΜΕΝΗ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ ΤΖΙΝΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ..
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ.Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ.Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ..ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΛΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ..ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΩΣ ΕΞΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΣΟΛΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

ΤΟ SHOW ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΙΣ 13/11 ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ..

Anonymous said...

σωστός...

Anonymous said...

Φίλε Κώστας θα ήθελα να σου απαντήσω σε καποια πράγματα.Εγραψα ότι δεν μου αρέσει μερικές φορές να τη βλέπω να ντύνεται έτσι.Ναι, οκ, αυτή είναι η άποψή μου.Το αν καταλαβαίνουμε την Άννα αυτό άσε να το κρίνει ο καθένας.Ακούω Βίσση πάρα πολλά χρόνια,την έχω γνωρίσει από κοντά, και μπορώ να πω ότι η γυναίκα είναι απλά συγκλονιστική.Αλλά μερικές φορές το look που πλασάρει δεν μου αρέσει.Αυτό είπα και μόνο.Και ούτε είμαι κυριλέ.Δεν έχω στη ντουλάπα μου πουκάμισό πάνω των 30 Ευρώ, ούτε και παπούτσια πάνω των 50 Ευρώ.Παντελόνι επίσης.Τα σιχαίνομαι τα κυριλίκια.Μου αρέσει η Άννα με σπορ look αλλά κάπως πιο προσεγμένο.Και να σου πω κάτι..Το να λες πού και πού μια αρνητική άποψη για κάτι δεν σημαίνει ότι αγαπάω την Άννα λιγότερο.Εγώ ξέρω πόσο τη λατρεύω και πόση Βίσση έχει χωρέσει η καρδιά μου τόσα χρόνια...Η τυφλή φανατίλα που σε διακατέχει είναι κάτι που ούτε η Άννα θα γούσταρε σε κάποιον, αφού την καταλαβαίνεις τόσο καλά.Και η Άννα, επειδή είναι γυναίκα-χαμαιλέων, σίγουρα μπορεί να υποστηρίξει διάφορα στυλ εμφάνισης.Τυχαίνει αυτό που λανσάρει τώρα να μη μου αρέσει τόσο.Δεν τρέχει και κάτι!Χαλάρωσε λιγάκι και ασχολήσου με σοβαρότερα πράγματα από το να κρίνεις άσκοπα τους άλλους.

Anonymous said...

ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΑΔΕΦΡΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. ΑΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΥΠΙΣΗ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ.

Anonymous said...

Kosta, kopse tis malakies kai tis laikoures vrysies giati oloi xeroume poios eisai kai tha se kraxoume agria.

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑ, Η ΜΟΝΗ ΑΔΕΦΡΟΥΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΔΕΦΡΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΑΔΕΛΦΗ ΚΙ ΑΦΡΟΥΛΑ. ΚΟΨΕ ΤΟ ΑΦΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΝΥΞΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΥΧΙΑ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑVOR ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ.

Anonymous said...

"Pathologika fanatismeno"! O,ti diavazete stin Ekfrasi Ekthesi edw to grafete anegefala 15xrona. O Kwstas einai katastalagmeno atomo kai pali kala pou grafei, estw kai spania , mipws kai anoiksoun ta kleista apo tsimples myopika matakia sas!

Anonymous said...

Kostas forever...

Anonymous said...

Ο Κώστας δεν αναφέρεται σε όλους λέγοντας "τσολαρίες και αδερφούλες". Απευθύνεται σε όσους διαφωνούν μεν μαζί του κι από αυτούς χαρακτηρίζει κάποιους και κάποιες έτσι. Οχι τον καθένα που διαφωνεί μαζί του. Γιατί κάποιοι και κάποιες, που έχετε τη μύγα προφανώς, σπεύσατε να "υπερασπιστείτε" τους εαυτούς σας, έστω κι έτσι, φαιδρά και ανορθόγραφα (όπως ξέρετε δηλαδή);
Δικαίωμά του είναι να αγαπάει και να υποστηρίζει την Άννα που αγαπάει όπως και όποτε θέλει. Το "ξέρουμε ποιος εισαι" να το βάλεις εκεί που ξέρεις εσύ που το έγραψες.
Να γράφεις πιο συχνα Κώστα, μήπως και μπει λίγη τάξη γιατί έχουμε πήξει στη βλακεία εδώ μέσα...

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝ8ΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ............ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΗΛΙ8ΙΟΥΣ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ,ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΥ 8Α 8ΕΛΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ..........ΚΑΙ ΟΤΙ 8Α ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΝΑ..........ΚΩΣΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!

Anonymous said...

ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ. ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Anonymous said...

Kwsta swstos!!! Vlepeis ti anataraxi exeis prokalsei stis piknes takseis twn ilithiwn... Sofos aftos pou eipe omws oti oi ilithioi einai anikitoi... Einai perissoteroi sinithws kai krozoun gia na akoustoun...

Mi ptoeisai omws... Kwsta xosta (tous)!

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΧΑΖΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΔΕΣΜΟ. ΠΑΝΧΑΖΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΕΣ!!!!!