Sunday, December 20, 2009

Άννα Βίσση – Happy Birthday (Αθηνών Αρένα)

Η Άννα Έκλεισε τα 52!
Τα δάκρυα στο Αθηνών Αρένα και η έκπληξη που ετοίμασαν οι θαυμαστές της: Δείτε το βίντεο




Η Άννα Βίσση έχει γενέθλια! Μετά τα μεσάνυχτα η Άννα έγινε 52 χρονών και δεν είχε κανένα κόμπλεξ να το αποκαλύψει και η ίδια λίγο αργότερα αναφέροντας ακριβώς την ημερομηνία γέννησής της.

«Είμαι γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου του 1957» είπε η Άννα στο κατάμεστο Αθηνών Αρένα αφήνοντας κάποιους έκπληκτους αφού κανείς δεν περίμενε από εκείνη να αποκαλύψει την πραγματική της ηλικία πιστεύοντας ότι αποτελεί ταμπού. Όχι για την Άννα Βίσση, όμως.

Καθʼ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Άννα βρισκόταν κοντά στους θαυμαστές της ενώ υπήρχε μια συγκίνηση στο βλέμμα της που οι κοντινοί της άνθρωποι είχαν καταλάβει εξαρχής. Όταν η βραδιά προχώρησε και οι διαχειριστές του fannatics, του επίσημου fan club της, ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με μία τούρτα, η Άννα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα.

yupi.gr
panoramapress.gr















16 comments:

«Mega Star»! said...

Η Κατερίνα Στικούδη...


η Χαρά Μακρυστάθη και ο ράπερ Ominus, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, παρουσιάζουν ένα μουσικό ταξίδι μέσα από την εικοσάχρονη διαδρομή του «Mega Star». Σε αυτή την εκπομπή θα απολαύσουμε μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι και τις καλύτερες στιγμές του με τη ματιά του «Mega Star». Ολα τα κομμάτια που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του Top-10 των μουσικών προτιμήσεων των τηλεθεατών, όσα ξεχώρισαν και όσα τραγουδάμε μέχρι σήμερα. Ακόμη, εκλεκτοί καλλιτέχνες και αγαπημένα πρόσωπα κάνουν τα δικά τους σχόλια και αποκαλύψεις. Η Δέσποινα Βανδή, η Αννα Βίσση, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και πολλοί άλλοι μιλούν με χιούμορ για τα μουσικά δρώμενα της τελευταίας εικοσαετίας.


xronia polla annoula

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά στην Αννούλα

Anonymous said...

anna zoume gia na s'akoume

Anonymous said...

geia sou annara!xronia polla me ygeia kai epityxies gia alla 30 xronia!

Anonymous said...

Xronia polla anna!!!!!!! na se xairomaste oloi mesa apo ti mousiki sou!!!!!!!!!!!!!!

ΚΩΣΤΑΣ.. said...

ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑΑ..
ΣΤΑ ΠΡΟΗΛΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΜΗΤΕΣ) ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΤΟΞ ΦΩΤΟΣΟΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΣΣΗ ΕΝΩ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΚΟΣ.ΟΛΟΙ ΤΡΩΓΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΖΕΙ ΦΑΡΜΑΚΙ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΙΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ...
ΠΕΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ..Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΙ..ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ.ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SHOW ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΡΕΛΑ.ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΠΟΥ ΖΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ..
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΛΕΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΙΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΕΙΔΟΛΩ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ FAN THΣ ΒΙΣΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 23 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

ΚΩΣΤΑΣ.. said...

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΑΘΗΝΑ,ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ..
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ..

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝ ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ.

ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ 25/12 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΒΙΣΣΗ.

loucas said...

xronia polla anna...52 and fabulous. ti allo na po..!!!!

Anonymous said...

Kostas Theos..

Anonymous said...

mono 30????gia akomia 1030 min s po mexri t telos t kosmu!

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!
Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...
ΜΟΝΑΔΙΚΗ,ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΗ,ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΙΑ Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑΚΗ...
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ!!

Anonymous said...

«Χρόνια πολλά μωρό μου για τα γενέθλιά σου» λέει ένα από τα πολλά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η Άννα Βίσση και αυτό της αφιερώνει σήμερα (20/12) και το panoramapress.gr!

Η Anna θα γιορτάσει ήσυχα και χαλαρά τα γενέθλιά της, καθώς το "Αθηνών Αρένα" δεν είναι σήμερα ανοικτό. Θα προτιμήσει λοιπόν να καθίσει με την κόρη της, Σοφία και λιγοστούς φίλους και συγγενείς στο σπίτι της ή σε κανένα μαγαζάκι «δικό» της! Τόσο δικό της, που θα χωράει μόνο αυτούς που μόνο εκείνη θέλει.

Αυτή την εποχή, άλλωστε, η Βίσση τυγχάνει να είναι μόνη και αυτό της δίνει άλλη μια ευκαιρία να βάλει άλλα πράγματα σε προτεραιότητα. Να ασχοληθεί περισσότερο με τον εαυτό της, αλλά και την οικογένειά της.

Η μαμά της πηγαίνει μια χαρά μετά την εγχείριση που έκανε στη μέση πριν από λίγες μέρες κι αυτό κάνει την Άννα ακόμη πιο χαρούμενη!

Η αδερφή της, Νίκη, παραμένει διαρκώς στο πλευρό της και η ανιψιά της επίσης και την προσέχουν όπως πρέπει! Και επαγγελματικά, αλλά και με την καρδιά τους. Γιατί - κακά τα ψέματα - οι δεσμοί αίματος είναι άλλο...

Η Άννα, αν και έχει πατήσει για τα καλά στη δεκαετία των 50's όχι μόνο δεν της φαίνεται, αλλά κάθε χρόνο είναι λες και γυρνάει πίσω αντί να μεγαλώνει!

Χρόνια πολλά Άννα! Να είσαι πάντα ροκ, «αντράκι» και αληθινή...

panoramapress.gr

Anonymous said...

teleies oi efxes o lakis theos!i mariw einai sketi glyka!oloi osoi gnwrizoun tin anna proswpika tin agapane! afto den mporei na einai tyxaio! mpravo koukla mou sou efxomai panta na exeis tosous pollous anthrwpous pou sagapane gyrw sou kai panta prwti opws twra!!!

anna_rxikos said...

xronia sou polla! eisai oti kalytero kallitexnika exei na epideksei ayti i xora. synexise na tragoudas. to xrieazomaste

http://www.dantisfanclub.gr/ said...

http://www.dantisfanclub.gr/

xronia polla annaaaaa